Mήπως το μωρό σας «βγάζει» τα πρώτα του δοντάκια;

Η εμφάνιση των πρώτων δοντιών του μωρού αρχίζει από τον 6ο  μήνα και συνεχίζει μέχρι τα 3 χρόνια.

Mήπως το μωρό σας «βγάζει» τα πρώτα του δοντάκια;

Η διαδικασία της οδοντοφυίας δεν είναι ίδια για όλα τα μωρά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η φυσιολογική αυτή διαδικασία μπορεί να
ξεκινήσει νωρίτερα, ήδη από τον 3ο μήνα ή να καθυστερήσει μέχρι τον 1ο χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας το μωρό είναι ανήσυχο, νευρικό, ανόρεκτο, κλαίει και ο ύπνος του διακόπτεται. Επίσης έχει την τάση να δαγκώνει και να πιπιλάει τα δάκτυλα ή αντικείμενα τα οποία βρίσκει γύρω του. Για αυτό το λόγο όλα τα μωρά έχουν ανάγκη από ένα προϊόν φροντίδας που θα απαλύνει τα ούλα τους καθ'όλο το διάστημα που «βγάζουν» τα πρώτα τους δοντάκια.

Η ασφαλής και σίγουρη λύση

Το Inaden bébé gel είναι ένα δροσιστικό τζελ με ευχάριστη γεύση, ειδκά προσαρμοσμένη για μωρά, το οποίο φροντίζει, ανακουφίζει και προστατεύει τα ούλα του μωρού κατά την ανατολή των πρώτων του δοντιών. Κλινικά δοκιμασμένο για την ασφάλειά του.

Με απόλυτα φυσικά σύνθεση

Το Inaden bébé gel περιέχει δεξπανθενόλη, γλυκόριζα και χαμομήλι, απόλυτα φυσικές και καταπραϋντικές ουσίες. Η δεξπανθενόλη είναι γνωστή για την αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική της ικανότητα, ενώ η γλυκόριζα ενισχύει την αντιφλεγμονώδη δράση της δεξπανθενόλης καθώς απαλύνει τα ερεθισμένα ούλα. Το χαμομήλι καταπραΰνει επίσης τα ερεθισμένα ούλα και προσφέρει
αντιμικροβιακή προστασία.

Τζελ που παραμένει στα ούλα

Το Inaden bébé gel είναι φτιαγμένο ειδικά ώστε να προσκολλάται πάνω στα ευαίσθητα ούλα και να επιτρέπει την παρατεταμένη επαφή τους με τα δραστικά συστατικά που περιέχει για καλύτερα αποτελέσματα.

Χωρίς ζάχαρη και αλκοόλ

Τo Inaden bébé gel καταπραΰνει τα ούλα χωρίς κίνδυνο για τα πρώτα δοντάκια του μωρού σας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη υγιεινή στη στοματική κοιλότητα του μωρού.

Τρόπος χρήσης

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δακτύλου σας το οποίο πρέπει να είναι καθαρό και απλώστε την πάνω στα ούλα του μωρού κάνοντας απαλό μασάζ. Χάρη στο πρακτικό ρύγχος του σωληναρίου, η εφαρμογη μπορεί επίσης να γίνει απευθείας στα ούλα του μωρού, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη υγιεινή. Χρησιμοποιήστε το όσο συχνά απαιτείται.

Πρακτικές συμβουλές

• Αν το μωρό σας προτιμά να «μασουλά» μια πιπίλα ή κάποιο κρίκο οδοντοφυΐας, μπορείτε να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα από το Inaden bébé gel σε αυτά τα αντικείμενα για να το ανακουφίσει από την ενόχληση.

• Χρησιμοποιήστε το Inaden bébé gel πάνω σε κατάλληλη βρεφική οδοντόβουρτσα. Οι εξαιρετικά μαλακοί θύσανοι της βούρτσας κάνουν ταυτόχρονα απαλό μασάζ και το μωρό σας «συνηθίζει» στην ιδέα της χρήσης της οδοντόβουρτσας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved