Μωράκια τρώνε τούρτα για πρώτη φορά και οι αντιδράσεις τους είναι απολαυστικές

Απίθανα στιγμιότυπα με μωράκια να τρώνε τούρτα για πρώτη φορά.

Θυμάστε πότε ήταν η πρώτη φορά που δοκιμάσατε ένα κομμάτι τούρτα;

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς απαθανατίζουν με μια κάμερα τη στιγμή που τα παιδιά τους δοκιμάζουν κάτι για πρώτη φορά. Και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στο διαδίκτυο ξεκαρδιστικά βίντεο με αντιδράσεις μωρών τη στιγμή που δοκιμάζουν λεμόνι, αβοκάντο, μπρόκολο ή παγωτό.

Το άγνωστο είναι εκείνο που τα κάνει να βουτάνε με λαχτάρα πάνω στην τροφή που τους δίνεται για πρώτη φορά όμως οι αντιδράσεις όταν αντιλαμβάνονται τη γεύση της νέας τροφής, ποικίλουν.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για ένα κομμάτι τούρτα τα πράγματα αλλάζουν.

Στο βίντεο παραπάνω μωράκια και παιδιά τρώνε τούρτες γενεθλίων (κάποια για πρώτη φορά) και βουτούν στην κυριολεξία με τα χέρια τους μέσα στο γλυκό.

Τα μωράκια φαίνεται να απολαμβάνουν πολύ τη λιχουδιά τους, και να το διασκεδάζουν, για τις μαμάδες όμως, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο μιας και εκείνες μετά θα πρέπει να καθαρίσουν.

Ερωτήσεις γύρω από τα πρώτα γενέθλια του παιδιού

Πολλές μαμάδες έχουν απορίες για τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους, και εμείς σας απαντάμε στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σας.

Μπορώ να δώσω τούρτα σε μωρό ενός έτους;

Ναι, η τούρτα είναι μια τέλεια απόλαυση για το παιδί ενός έτους για να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια! Για να μειώσετε την περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αγοράστε ή φτιάξτε ένα κέικ με σαντιγί. Θα είναι πιο ελαφρύ και λιγότερο γλυκό για το μωράκι σας.

Τι μπορεί να φάει ένα μωρό στα πρώτα του γενέθλια;

Σάντουιτς χωρίς την κόρα του ψωμιού: οι γεμίσεις μπορούν να περιλαμβάνουν τυρί κρέμα και αγγούρι, πουρέ αβοκάντο, αυγό, τόνο, ζαμπόν, τυρί κ.λπ.

Φρέσκα φρούτα: μούρα, σταφύλια κομμένα στη μέση και φυσικά χωρίς κουκούτσια, φέτες μήλου, κομμάτια πεπονιού, φέτες καρπουζιού χωρίς κουκούτσια κ.λπ.

Τυρί: μαλακό τυράκι σε κύβους κ.λπ.

Τι είδους τούρτα μπορεί να φάει ένα παιδί ενός έτους;

Τι είναι το smash cake;

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, ένα smash cake είναι βασικά μια μικροσκοπική τούρτα που προορίζεται να απολαύσει το παιδί σας στα πρώτα του γενέθλια. Και δεδομένου ότι τα παιδιά ενός έτους είναι πολύ σκανταλιάρικα, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα σκάψουν χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά τους μέσα στην τούρτα, ή θα ορμήσουν με το πρόσωπό τους σε αυτή.

Με πληρoφoρίες από: dmcoffee.blog

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved