Απίστευτο! Μπαμπάς έφτιαξε τη Disneyland χρησιμοποιώντας 60.000 τουβλάκια

«Η σύζυγός μου κι εγώ δεν συζητάμε για το πόσο μας κόστισε όλο αυτό!».

Απίστευτο! Μπαμπάς έφτιαξε τη Disneyland χρησιμοποιώντας 60.000 τουβλάκια

Πιστεύετε ότι το να φτιάξει κάποιος μέσα στην καραντίνα ένα παζλ 1.000 κομματιών είναι εντυπωσιακό; Ε τότε ίσως να αναθεωρήσετε μόλις ακούσετε τι έφτιαξε αυτός ο μπαμπάς: έχτισε μια μικρή Disneyland στο σπίτι του χρησιμοποιώντας περισσότερα από 60.000 κομμάτια Lego.

O John Wayne Daugherty, λάτρης των lego αποφάσισε να φέρει στο σπίτι του το πιο μαγικό μέρος του κόσμου. Αφού η οικογένειά του, εξαιτίας του κορονοϊού, δεν μπορούσε να ταξιδέψει σε ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα του κόσμου, αποφάσισε να φέρει το πάρκο σπίτι τους.

Ο John διατηρεί κανάλι στο YouTube όπου και δημοσίευσε βίντεο από την εντυπωσιακή κατασκευή του. Έφτιαξε το διάσημο κάστρο της Disney και αρκετά άλλα κτήρια και παιχνίδια που μπορεί κανείς να βρει στην Disneyland.

«Η σύζυγός μου και εγώ δεν συζητάμε για το πόσο κοστίζει», αστειεύτηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή The Kelly Clarkson Show.

Όσο για το αν θα τον αφήσει η σύζυγός του να το αφήσει αυτό το πάρκο για πάντα στο σαλόνι τους; Ο ίδιος είπε ότι «θα δείξει!».

Δείτε παρακάτω το βίντεο και φωτογραφίες (έτσι όπως τις δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook) από την εκπληκτική του κατασκευή. Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved