Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διακοπές στην Πάρο - Οι πρώτες φώτο με τα παιδιά της

Και να που αυτό που καρτερούσε, συνέβη!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διακοπές στην Πάρο - Οι πρώτες φώτο με τα παιδιά της

Η εκπομπή Happy Day έφτασε στο τέλος της για φέτος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και ανανέωσε το ραντεβού της για τον Σεπτέμβριο!

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά το φινάλε της εκπομπής, Happy Day, δημοσίευσε φωτογραφίες με την ομάδα της σχολιάζοντας:«Καλό καλοκαίρι φίλοι μου! Ευχαριστούμε για την στήριξη σας! Το Happy Day είμαστε όλοι εμείς ...σε συνδυασμό με εσάς που ξυπνάτε το πρωί, βάζετε καφέ και μας παρακολουθείτε. Μας βάζετε σπίτι σας, μας έχετε επιλέξει ως παρέα και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου για όλα ... χωρίς τους συνεργάτες μου που βλέπετε στις φωτό η εκπομπή δε θα ήταν ίδια. Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη».

Αυτή ήταν και η τελευταία φωτογραφία της από το στούντιο, γιατί από δω και πέρα στο χρονολόγιό της θα υπάρχουν καλοκαιρινές φωτογραφίες με μαγιό, ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τα παιδιά της και εικόνες που θα δείχνουν ότι επιτέλους ξεκουράζεται.

Μάλιστα ήδη έχει αρχίσει τις καλοκαιρινές της αναρτήσεις. Η ίδια ανυπομονούσε πολύ να φύγει για το αγαπημένο της νησί την Πάρο και με το που σταμάτησε τη δουλειά "όπου φύγει φύγει".

Με μια φωτογραφία της από την παραλία που τη δείχνει να προσπαθεί να βγάλει μία σέλφι σχολίασε: «Όταν προσπαθείς για μία ωραία selfie γιατί σου αρέσει το φως και η κόρη σου αποφασίζει να βάλει στο κάδρο το μισοφαγωμένο παγωτό της. Αυτό είναι που λέμε insta vs reality ???».

Όπως καταλαβαίνετε, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ μερικά λεπτά αργότερα ακολούθησαν κι άλλες φωτογραφίες από το δικό της καλοκαίρι με τη Μαίρη, τη Νάγια και τον Γιάννη.

Δείτε τις υπέροχες πρώτες καλοκαιρινές φωτογραφίες από την Πάρο της Σταματίνας Τσιμτσιλή παρακάτω. Αυτή που μας ξετρέλανε; Η ασπρόμαυρη που κρατά στην αγκαλιά της τον Γιαννάκη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved