Ηλέκτρα Λύρα: Οι νέες φανταστικές καλοκαιρινές της φωτογραφίες

Δείτε πόσο μεγάλωσε και πόσο άλλαξε η κόρη του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυς Ζήνα.

Ηλέκτρα Λύρα: Οι νέες φανταστικές καλοκαιρινές της φωτογραφίες

Ήταν Φεβρουάριος του 2011 όταν το νέο ότι θα γίνουν γονείς η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, ξαφνιάζοντας ευχάριστα φίλους και συγγενείς.

Οι μήνες περνούσαν και κάπως έτσι ήρθε ο Ιούνιος του 2011 με την Πέγκυ Ζήνα να διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τότε όλοι οι φωτογράφοι καραδοκούσαν για μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η ίδια ήταν αρκετά προσεκτική με την εγκυμοσύνη της, απολάμβανε τις αποδράσεις της σε νησάκια του Αργοσαρωνικού και περίμενε οι μήνες να περάσουν μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της τη μικρή Ηλέκτρα.

Και οι μήνες πέρασαν και στις 8 Οκτωβρίου του 2011 η ξανθιά τραγουδίστρια και ο σύζυγός της γνώρισαν από κοντά το πλάσμα που θα άλλαζε στην κυριολεξία τη ζωή τους. Και τους την άλλαξε!

ilektra lira kori giorgou lira pegki zina 3

Κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο είχε δηλώσει συγκινημένη η Πέγκυ Ζήνα στους δημοσιογράφους: «Τα συναισθήματα είναι η απόλυτη πληρότητα. Όταν ένα πλασματάκι το κρατάς στην αγκαλιά σου, δείχνει να σε αισθάνεται και να περιμένει από εσένα να του δείξεις όλα τα όμορφα χρώματα και να του δείξεις τη ζωή με τον καλύτερο τρόπο. Αισθάνομαι ότι έχω αναλάβει τον πιο δύσκολο και τον πιο υπέροχο ρόλο της ζωής μου. Και πρέπει να τον φέρω εις πέρας».

9 χρόνια μετά

Η Ηλέκτρα έχει μεγαλώσει αρκετά, έχει γίνει μια μικρή δεσποινιδούλα και έχει ξεμυαλίσει στην κυριολεξία και τους δυο γονείς της και περισσότερο τον μπαμπά της, Γιώργο Λύρα που λιώνει για εκείνη.

Τους τελευταίους μήνες, ο μπαμπάς της δημοσιεύει φωτογραφίες της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας με καμάρι το πόσο μεγάλωσε η Ηλέκτρα και πόσο όμορφο κορίτσι έχει γίνει.

Σε ποιον μοιάζει η Ηλέκτρα;

Αν ρωτάτε εμάς, εμείς θα πούμε ότι έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο. Αν πάλι ρωτήσετε την Πέγκυ Ζήνα, αυτή θα σας απαντήσει ότι μοιάζει στον σύζυγό της Γιώργο Λύρα. «Κι εγώ η ίδια δεν το πίστευα ότι θα είναι τόσο όμορφος και σε γυναίκα. Γιατί ούτως ή άλλως ο Γιώργος επί 15-16 χρόνια είναι η επιλογή μου, οπότε μάλλον μου άρεσε πάρα πολύ», είχε πει όταν γέννησε την Ηλέκτρα, όταν τη ρώτησαν σε ποιον μοιάζει περισσότερο το μωρό και αν ισχύουν οι φήμες ότι μοιάζει περισσότερο στον σύζυγό της.

Τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερό της χρόνο;

Η Ηλέκτρα λατρεύει τον στίβο. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο ο μπαμπάς της όσο και η μαμά της έχουν δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τα κατορθώματά της.


https://www.instagram.com/p/B9UGj2ZnZLr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα καλοκαίρια στο Κυπαρίσσι

Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια της Πέγκυς Ζήνα ξεκουράζεται στο υπέροχο Κυπαρίσσι Λακωνίας. Εκεί βρίσκονται και αυτή την περίοδο, από όπου ο Γιώργος Λύρας δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης του.

Άλλοτε γράφει, « Καπετανακι μου???» και άλλοτε αναρωτιέται πόσο γρήγορα μεγαλώνει η κόρη του, «Μεγαλώνει γρήγορα η αγάπη μου❤️❤️❤️»

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί και θα δείτε κι εσείς πόσο έχει μεγαλώσει η Ηλέκτρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved