Χρήστος Βασιλόπουλος:Ένα μήνα μπαμπάς - Δείτε νέες φωτογραφίες του γιου του

Πέρασε κιόλας ένας μήνας!

Χρήστος Βασιλόπουλος:Ένα μήνα μπαμπάς - Δείτε νέες φωτογραφίες του γιου του

Τα χαρμόσυνα νέα της γέννησής του είχε μοιραστεί μαζί μας ο ίδιος ο Χρήστος Βασιλόπουλος με μία ανάρτησή του στο Instagram στις 15 Ιουνίου, όταν ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία του γιου του:

«Στις 13 Ιουνίου, στις 4.54 το πρωί, ο γιος μας, το μωρό μας Απόλλων, ήρθε στον κόσμο. Το θαύμα της ζωής, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου, ο λόγος που θα ζω από εδώ και πέρα. Το συναίσθημα ... ΑΜΕΣΟ, η χαρά ... ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ! Όποιος έχει παιδί θα με καταλάβει. Όποιος δεν έχει καλύτερα να αρχίσει να το δουλεύει…. Πολύτιμο! Θα νιώθω για πάντα ευγνώμων», είχε γράψει γεμάτος χαρά.

Ο μόλις ενός μηνός Apollo Patrick είναι το πρώτο παιδί για τον γοητευτικό ηθοποιό και τη σύντροφό του, Sarah Conner, με την οποία μένουν μαζί στο Los Angeles.

Χθες, ο γιος του ζευγαριού έγινε ενός μηνός η σύντροφος του Χρήστου Βασιλόπουλου δημοσίευσε υπέροχες νέες φωτογραφίες τόσο των δυο τους όσο και του μικρού Apollo.

xristos basilopoulos patrotita gios enos minos 7

Ένα μήνα μπαμπάς και έτσι είναι η πατρότητα για τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε μια εβδομάδα μετά τη γέννηση του γιου του μέσω Skype, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για την πατρότητα και πώς τη βιώνει.

«Μία βδομάδα πέρασε σαν νεράκι. Σαν να ήταν χτες που ήμασταν στο μαιευτήριο και ήρθε το θαύμα της ζωής, ο Απόλλωνάς μας, ήρθε στον κόσμο και είμαι τόσο ευτυχισμένος. Τα συναισθήματα είναι συγκλονιστικά. Είναι κάτι που δεν έχεις ζήσει ποτέ. Το 24ωρο ενός νέου μπαμπά περιλαμβάνει πάνες, ξενύχτι, πολλά μαντηλάκια καθαρισμού, πολλή αγάπη, πολλή τρυφερότητα, υπέροχα συναισθήματα.

Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μας για να γίνουμε οι γονείς που ποτέ δεν είχαμε και σίγουρα επειδή εγώ πέρασα μία περίεργη φάση με τον πατέρα μου σίγουρα θέλω πάρα πολύ να είμαι ο μπαμπάς που ποτέ δεν είχα. Ο μικρός μου Απόλλωνας είναι ένας νέος σταθμός στη ζωή μου!», είπε και συνέχισε.

«Προσωπικά εμένα μου έλειψε η αγάπη του μπαμπά αν και η μητέρα, η γιαγιά και ο πατριός μου ήταν πολύ κοντά μου και μου έδωσαν πάρα πολλή αγάπη».

Δείτε όλο το απόσπασμα στο βίντεο παρακάτω:





Η καθημερινότητά του ως μπαμπάς

Πώς μοιάζει η νέα του καθημερινότητα; Μα φυσικά, όπως όλων των νέων και μοντέρνων μπαμπάδων. Η ζωή του περιστρέφεται γύρω από ξενύχτια, πάνες, μπιμπερό, αγκαλιές και νανουρίσματα.

Το φωτογραφικό άλμπουμ του μικρού Apollo

Ο μικρός είναι αξιολάτρευτος και αυτό το μαρτυρούν οι φωτογραφίες και τα Insta stories που δημοσιεύουν οι γονείς του στο Instagram.

Δείτε τες όλες στη gallery που ακολουθεί. Εμείς από την πλευρά μας θα ευχηθούμε «Happy one month Apollo!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved