Σάκης Ρουβάς: Η 1η βόλτα με το φουσκωτό - Στο τιμόνι ο γιος του Αλέξανδρος

Αλέξανδρος Ρουβάς: Ο γιος του Σάκη και της Κάτιας χειρίζεται το φουσκωτό και πάει βόλτα τον μπαμπά!

Σάκης Ρουβάς: Η 1η βόλτα με το φουσκωτό - Στο τιμόνι ο γιος του Αλέξανδρος

Μπαμπάς και γιος απολαμβάνουν τις στιγμές μόνοι τους μιας και έκαναν μια βόλτα στα καταγάλανα νερά με το φουσκωτό και στο τιμόνι βρισκόταν ο Αλέξανδρος.

Όλο χαρά ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε το βίντεο που θα δείτε παρακάτω και αμέσως τα σχόλια έπεσαν βροχή.Όπως είδατε κι εσείς και οι δύο απολαμβάνουν στην κυριολεξία τις στιγμές που περνούν οι δύο τους.

Ο μεγάλος γιος του Σάκη και της Κάτιας μεγάλωσε πολύ

Ο Αλέξανδρος είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας Ρουβά! Γεννήθηκε το 2011 και είναι 9 ετών!
Ο Αλέξανδρος, έχει μεγαλώσει αρκετά και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι γονείς του στο Instagram το δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε εδώ για ποιο λόγο ο Σάκης και η Κάτια, διαλέγουν ονόματα από «Α».

Έχει καστανά μαλλιά, υπέροχα ανοιχτόχρωμα μάτια όπως η μαμά του και μοιάζει πολύ με τα υπόλοιπα αδέρφια του, Αναστασία, Απόλλωνα και Αριάδνη!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αυτό το διάσημα κάνουν διακοπές και οι αναρτήσεις τους δείχνουν πόσο ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει.

Αυτές ήταν οι φωτογραφίες με τον μικρό Απόλλωνα που δημοσίευσε η Κάτια πριν μερικές ημέρες....

apollonas rouvas 1
apollonas rouvas 2

Και αυτό το βίντεο που δείχνει πόσο ερωτευμένο είναι το ζευγάριΣίγουρα με αφορμή αυτές τις διακοπές το ζευγάρι θα δημοσιεύσει φωτογραφίες της Αριάδνης και της Αναστασίας, δεν μπορεί! Μέχρι τότε, δείτε τις ωραιότερες φωτογραφίες του Αλέξανδρου, έτσι όπως τις έχουν δημοσιεύσει οι γονείς του, στο Instagram. Η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσε πολύ και δεν θυμίζει σε τίποτε το αγόρι που βλέπουμε στο βίντεο.

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved