Ζέτα Δούκα: Το συγκινητικό μήνυμα & η φώτο για τα γενέθλια της μαμάς της

Είναι γνωστή η αδυναμία της Ζέτας Δούκα στη μητέρας της.

Ζέτα Δούκα: Το συγκινητικό μήνυμα & η φώτο για τα γενέθλια της μαμάς της

Πολύ συχνά η ηθοποιός έχει εκφράσει δημόσια τα συναισθήματα για τη μαμά της και το πόσο σημαντική είναι στη ζωή της.

Μάλιστα την περίοδο της καραντίνας, φρόντιζε να πηγαίνει πολύ συχνά έξω από το σπίτι της όχι μόνο για να την εφοδιάζει με όσα χρειαζόταν αλλά κυρίως για να τη δει έστω κι από μακριά.

Μάλιστα είχε μοιραστεί και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η γλυκιά μαμά της. «Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο!Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή... », είχε γράψει στo Instagram δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/B_zl4dlHU4d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αδυναμία στη γιαγιά της έχει και η μικρή Θάλεια η οποία δεν χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται μαζί της.

Χθες λοιπόν με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της, η Ζέτα Δούκα θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από το Instagram στέλνοντας τις πιο θερμές ευχές.

Δημοσίευσε λοιπόν φωτογραφίες που ποζάρουν όλες μαζί καθώς και η πεθερά της γράφοντας το εξής:

«Μαμά μου, γιαγιά της Θάλειας, να σε χαιρόμαστε! Τα φετινά σου γενέθλια ειναι τα ωραιότερα γιατί είσαι μαζί μας, γιατί είμαστε όλοι μαζί! Σ αγαπάμε πολύ!!! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα ❤️❤️ #happybitthday #mymother #motheranddaughter #grandmothersndgranddaughter #loveyou #familyiseverything».


https://www.instagram.com/p/CCWZECRDVyC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι η μοναδική φορά που δημοσιεύσει φωτογραφίες με την μητέρα της αλλά και την πεθερά της αφού τις λατρεύει και τις δύο. Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από όσες έχει αναρτήσει μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved