Νικολέττα Παπακωνσταντίνου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Ελένης Ράντου & του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, είναι από τα λίγα διάσημα ζευγάρια που δεν έχουν εκθέσει στη δημοσιότητα το παιδί τους.

Νικολέττα Παπακωνσταντίνου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Ελένης Ράντου & του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Τη μονάκριβη κόρη τους Νικολέττα, που πλέον είναι 23 ετών και ασχολείται και η ίδια με τις Τέχνες. Μπορεί να κληρονόμησε την αγάπη για την υποκριτική από τη μητέρα της και την αγάπη της μελωδίας και της μουσικής από τον πατέρα της, όμως η ίδια επέλεξε άλλο δρόμο Τέχνης. Όπως αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έχει σπουδάσει στο ASKT Athens School of Fine Arts και το ταλέντο της δεν είναι άλλο από τη ζωγραφική.

Πρόκειται για ένα κορίτσι χαμηλών τόνων και αυτό μπορεί να διαπιστωθεί και από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό. Άλλωστε έχει μάθει να διατηρεί χαμηλούς τόνους από τους ίδιους της τους γονείς που επιλέγουν να απασχολήσουν τα Μέσα, μόνο με τις εξελίξεις στην επαγγελματική τους ζωή.

Δείτε την όμορφη Νικολέττα στη gallery που ακολουθεί. Η 23χρονή δεν μοιάζει μόνο στη μαμά της αλλά έχει και αρκετά χαρακτηριστικά του μπαμπά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved