Κι όμως αυτή είναι η κούκλα 15χρονη κόρη της Νίνας Λοτσάρη (pics)

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε τη Νεφέλη; Θα τρίβετε τα μάτια σας με τη νέα της φωτογραφία.

Κι όμως αυτή είναι η κούκλα 15χρονη κόρη της Νίνας Λοτσάρη (pics)

Η Νίνα Λοτσάρη είναι μια υπέροχη μαμά!

Αν και στον προσωπικό της λογαριασμό δεν θα δει κανείς πολλές φωτογραφίες των παιδιών της, καθώς είναι αρκετά προσεκτική με τις δημοσιεύσεις που αφορούν την οικογένειά της, όταν το κάνει, διαπιστώνουμε το πόσο τρυφερή και δοτική μαμά είναι.

Πριν μερικές ώρες, με αφορμή τα 15α γενέθλια της κόρης της, Νεφέλης, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και πραγματικά μείναμε άφωνες από το πόσο μεγάλωσε η κόρη της και πόσο όμορφη είναι. Όπως θα διαπιστωσετε κι εσείς όσο μεγαλώνει η μικρή Νεφέλη, τόσο πολύ μοιάζει στη μαμά της.

Χαρακτηριστικά όμως, έχει και από τον μπαμπά της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη. Μπορεί οι δυο τους εδώ και χρόνια να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους όμως η Νεφέλη είναι ένας ο λόγος που θα τους ενώνει για πάντα.

15 χρονών η Νεφέλη

Κάθε χρόνο και με αφορμή τα γενέθλιά της βλέπουμε φωτογραφίες. Φέτος η Νϊνα Λοτσαρη συνόδευσε τη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω με το εξής μήνυμα: «Πριν 15 χρόνια,στις 7 Ιουλίου του 2005 έκλαιγα με αναφιλητά απο την απέραντη χαρά μου που είχα αγκαλιά το πιο όμορφο μωρό του κόσμου ολοκλήρου.Και συνεχίζει να μου δίνει χαρές μια ζωή,γιατί είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη και ανθρωπιά!Χρόνια πολλά,ευλογημένα Νεφέλη μου,κόρη μου λατρεμένη μου σ’αγαπωωωω❤️❤️❤️».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις τελευταίες φωτογραφίες της Νεφέλης και πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία 4 χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved