Ελληνίδα μαμά ντύθηκε ασορτί με την τριών μηνών κόρη της (pics)

Μία ακόμα όμορφη φωτογραφία μαμάς και κόρης.

Ελληνίδα μαμά ντύθηκε ασορτί με την τριών μηνών κόρη της (pics)

Από την ημέρα που γέννησε η νεαρή μαμά δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της.

Ο ερχομός του παιδιού άλλαξε την καθημερινότητά της η οποία έχει πλέον επίκεντρο το μωρό της.Η μικρούλα έχει ξετρελάνει τόσο την ίδια όσο και τον διάσημο μπαμπά της, που όμως αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις.

Η μαμά απολαμβάνει πολύ τον νέο της ρόλο, και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κάνει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί μαζί της .

Πηγαίνουν συχνά βόλτες ενώ έχουν κάνει και μπάνιο στη θάλασσα.


https://www.instagram.com/p/CBdUHhXg143/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άλλωστε τη θηλάζει και μπορεί να προσαρμόζεται άνετα στο πρόγραμμα της μικρής, ειδικά όσον αφορά τα γεύματά της. «Θηλάζω συνέχεια και παντού! Προς το παρόν, δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πρόγραμμα... Όποτε πεινάσει η μικρή... τρώει! Μακάρι να έκανα κι εγώ το ίδιο!», είχε γράψει η ίδια απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της έκαναν στο Instagram.

Η Νίκη Θωμοπούλου απολαμβάνει τη μητρότητα φροντίζοντας παράλληλα και τον εαυτό της . Εχασε πολύ γρήγορα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και σε κάθε της δημόσια εμφάνιση δείχνει ανανεωμένη και λαμπερή.

Όπως σε αυτή τη φωτογραφία που είναι φυσικά με την κόρη της φορώντας τα ίδια ρούχα. Για την ακρίβεια είναι ντυμένες με τις ίδιες αποχρώσεις.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όμορφες στιγμές μαμάς και κόρης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved