Μαρία Λεκάκη: Η φωτογραφία από τις διακοπές της που πρέπει να δεις (pics)

Είχε μαζί της την καλύτερη παρέα.

Μαρία Λεκάκη: Η φωτογραφία από τις διακοπές της που πρέπει να δεις (pics)

Η Μαρία Λεκάκη δεν κάνει συχνά αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συνήθως οι δημοσιεύσεις της είναι από το αγαπημένο της μέρος, την Κερνίτσα, από τηλεοπτικές ή θεατρικές δουλειές ενώ έχει και μια μεγάλη αδυναμία στα λουλούδια, αν κρίνουμε από τα ποστ της.

Παρότι προσέχει και διαφυλάττει την προσωπική της ζωή, δεν θα μπορούσε να μην έχει και μερικές αναρτήσεις, ελάχιστες είναι η αλήθεια, με την μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της, που δεν είναι άλλη από την κόρη της Ζωή την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη.

Ως ζευγάρι ήταν μαζί από το 2017 έως το 2012.

Για πρώτη φορά μας έδειξε την όμορφη κόρη της την ημέρα της γιορτής της, σε παιδική ηλικία, ενώ είχε προηγηθεί ακόμα μία ανάρτηση όπου μαμά και κόρη γυμνάζονταν στο σπίτι την περίοδο του κορονοϊού.


https://www.instagram.com/p/B_W3CuHFQV0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διακοπές

Με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να έχουν ολοκληρωθεί για τους περισσότερους ηθοποιούς, έτσι και για την Μαρία Λεκάκη ήρθε η ώρα των διακοπών.

Ανέβασε λοιπόν στο Instagram μια φωτογραφία άκρως καλοκαιρινή που είναι μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο που ακούει στο όνομα Zara. "Συνομιλώντας με το Zara" ήταν το λιτό σχόλιό της.


https://www.instagram.com/p/CCG-hyzpETX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με την κόρη της και το αγαπημένο της προορισμό την Κερνίτσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved