Νατάσα Θεοδωρίδου: Δες τι κάνει στα πατώματα με τις κόρες της

Να πώς πέρασαν το βράδυ τους μαμά και κόρες!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Δες τι κάνει στα πατώματα με τις κόρες της

Στο παρελθόν η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν αρκετά προσεκτική με τις δημοσιεύσεις της, καθώς δεν ήθελε οι κόρες της να εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας.

Τώρα όμως πια που τα χρόνια πέρασαν και τα κορίτσια της μεγάλωσαν, μπορεί με περηφάνια να δημοσιεύει φωτογραφίες τους και βίντεο στα social media.

Η Χριστιάνα Μπέτα και η Ανδριάννα Φουστάνου, έχουν μεγαλώσει και έχουν δίνει δυο υπέροχες νεαρές κυρίες.

Η Ανδριάννα έγινε 19 ετών έχει καταφέρει να μπει στη σχολή που ήθελε, στο τμήμα Φιλοσοφικής στο Πανεπιστήμιο της Καλαμάτας και η Χριστίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Οι δυο της κόρες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου όσες φορές έχει μιλήσει στις συνεντεύξεις της για τις δύο κόρες της, την Χριστίνα από τον πρώτο της γάμο με τον Τάκη Μπέτα και την Ανδριάνα, από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο, δηλώνει με περηφάνια ότι είναι «πολύ καλά παιδιά».

Φρόντισε μάλιστα -ειδικά τα χρόνια που ήταν μικρές- να τις κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να έχουν μια φυσιολογική ζωή, όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας τους.

Παρότι εξακολουθεί να θέλει να προστατεύσει την οικογενειακή της ζωή, αναρτά κατά περιόδους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τις κόρες της (τώρα που είναι πια μεγάλες) και εμείς σας τις παρουσιάζουμε στη photo gallery που ακολουθεί

Το «πάθος» της Χριστιάνας Μπέτα

Η Χριστιάνα Μπέτα, η οποία είναι καρπός του έρωτα της γνωστής τραγουδίστριας από τον πρώτο της σύζυγο αν και όπως σας αναφέραμε σπούδασε στην Νομική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης δεν την κέρδισε η νομική επιστήμη και ακολούθησε τον δρόμο της τέχνης.

Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα μαθήματα στο City, University of London και πλέον έργα της μπορεί κανείς να δει στο The loop issue, ένα project στο οποίο έχει δουλέψει και η ίδια.

Χθες σε μια οικογενειακή συνάντηση που είχαν, η μητέρα της και η αδερφή της Ανδριάνα, τη βοήθησαν σε ένα της έργο και όπως θα δείτε μαμά και κόρες κάθονται στο πάτωμα, έχουν πιάσει τα πινέλα και βοηθούν τη Χριστιάνα με αυτό που φτιάχνει.

«Ζωγραφίζουμε τώρα @bbettak @afousstt @natasatheodoridoufanclub #natasatheodoridou #natasara ?», σχολίασε η όμορφη τραγουδίστρια κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε μετά από καιρό με τις κόρες της.

Δεν στάθηκε όμως μόνο στην ανάρτηση. Ακολούθησαν μερικά insta stories και ένα μικρό βίντεο.

Δείτε τα όλα παρακάτω:

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα της, το σχόλιο που τη συνόδευσε καθώς και μερικά από τα έργα τέχνης που έχει φτιάξει η 25χρονη Χριστιάνα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved