Κατερίνα Τσάβαλου: Ο σύζυγος και η κόρη της παίζουν στη θάλασσα- Δείτε φώτο

Mπαμπάς και κόρη σε ένα απολαυστικό στιγμιότυπο. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram της.

Κατερίνα Τσάβαλου: Ο σύζυγος και η κόρη της παίζουν στη θάλασσα- Δείτε φώτο

Την Κατερίνα Τσάβαλου την έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές που έχει συμμετάσχει. Είναι μία γυναίκα με προσωπικότητα και έχει το δικό της ιδιαίτερο στυλ. Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Ιανουάριο του 2018 και έκτοτε η κόρη της Μαριμέλη, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Στεργίου, πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά της.

Η ίδια είχε μιλήσει μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Έλα χαμογέλα» για τη μητρότητα και τη ζωή της ως μαμά πλέον και είχε πει: «Η ζωή με την κόρη μου έχει δυσκολίες, αλλά βιώνω καθημερινά ένα θαύμα».

Την Κυριακή η διάσημη μαμά απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με τον σύζυγο και τη μικρή Μαριμέλη και ανέβασε μία πραγματικά υπέροχη φωτογραφία. Η κόρη της ηθοποιού και ο σύζυγός της παίζουν αμέριμνοι στην ακροθαλασσιά και εκείνη τους απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό.

Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς την με τα εξής hashtags:

«#οιλατρείεςμου #μαριμελάκι #οικογένειαforevah #ευλογία #αγάπη #ευγνωμοσύνη_για_τα_πάντα_όλα #kt»

katerina tsavalou kori stin paralia 1

Η Κατερίνα Τσάβαλου είναι ενεργή στα social media και τα τελευταία δυόμιση χρόνια σε πολλές από τις αναρτήσεις της μοιράζεται μαζί μας καθημερινές στιγμές με την μοναχοκόρη της. Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες με τη μικρή Μαριμέλη που έχει ανεβάσει στο παρελθόν, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @katerinatsavalou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved