Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η απρόσμενη φωτογραφία για τα γενέθλια της κόρης της

Πώς της ευχήθηκε.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η απρόσμενη φωτογραφία για τα γενέθλια της κόρης της

Η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή για την Πέγκυ Τρικαλιώτη καθώς η μοναχοκόρη της Φραντζέσκα είχε γενέθλια.

Τον Ιούλιο του 2012 και μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερε να αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Θανάση Δόση.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά της 8χρονης κόρης της, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα επέλεξε μια δική της φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης στην οποία δείχνει με καμάρι και ενθουσιασμό τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.


https://www.instagram.com/p/CCRvCb5pMt3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εννέα μήνες χαμογελούσα κάθε μέρα...γιατί ήξερα ότι είσαι μέσα στην κοιλίτσα μου και έρχεσαι...προσευχόμουνα και σε περίμενα... Αγάπη μου, Κορίτσι μου, ΖΩΗ μου Χρόνια σου πολλά!! Είσαι ο πιο σημαντικός μου δάσκαλος...και συνοδοιπόρος... Σε ευχαριστώ που ήρθες στην ζωή μου! Θα είμαι πάντα εκεί για εσένα λατρεία μου! #mylife #mygirl #birthdaygirl #loveher», ευχήθηκε η ηθοποιός και δημόσια στο μοναχοπαίδι της.

Οι προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έχει μιλήσει στο παρελθόν πόσο δυσκολεύτηκε να αποκτήσει παιδί.

«Είχα ένα ορμονικό πρόβλημα. Μου έλειπε κάποια ορμόνη, και μου έλεγαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είχα πάει σε όλους τους γυναικολόγους, και στους εξωσωματικούς. Μου έλεγαν όλοι το ίδιο. Μάλιστα είχα στείλει τις εξετάσεις σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Λονδίνου, και στα αποτελέσματα μου έλεγαν πως έχω 0,01% πιθανότητες να μείνω έγκυος. Αυτό έγινε τον Σεπτέμβρη. Και τον Οκτώβρη, έμεινα έγκυος», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός το Φεβρουάριο του 2013 στην εκπομπή Πρωινό μου, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, συνεχίζοντας:

«Τελείως τυχαία έμαθα πως έχω αυτό το πρόβλημα. Είχα πέσει σε κατάθλιψη επί ένα χρόνο. Μόνο οι γυναίκες που το βιώνουν το καταλαβαίνουν. Δεν μου είχαν δώσει ούτε καν την ελπίδα να δοκιμάσω. Και όταν ήρθε αυτό το χαρτί έπεσα πάρα πολύ. Μέσα μου όμως, έλεγα πως δεν είναι δυνατόν. Και πως ο άνθρωπος μπορεί να τα καταφέρει όλα.... Δυο-τρεις μήνες πριν μείνω έγκυος, πήγα σε έναν ενδοκρινολόγο, που με βοήθησε πολύ ψυχικά και σωματικά. Αυτός ο άνθρωπος, το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει την ορμόνη που μου έλειπε, και ήταν ο μόνος που μου είπε, πως πιστεύει ότι έχω ένα 30% πιθανότητα να μείνω έγκυος. Πήρα αυτό το χάπι, και όντως έμεινα έγκυος».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες με την μικρή Φραντζέσκα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved