Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μας έδειξε τον γιο της μέσα από αυτή την τούρτα

Με την τούρτα του άνδρα της μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της!

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μας έδειξε τον γιο της μέσα από αυτή την τούρτα

Μαμά για πρώτη φορά έγινε στις 21 Φεβρουαρίου χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, διατηρώντας για ακόμη μια φορά χαμηλό προφίλ σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή και ευτυχία.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, εξίσου ηθοποιός έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το ζευγάρι είναι μαζί πέντε χρόνια και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Καλλιθέας τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Το ζούμε μαζί όλο αυτό. Γέννησα στις 21 του μηνός» ανέφερε στον μικρόφωνο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η ζωή με το μωρό στο σπίτι

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης ζουν την απόλυτη ευτυχία και η καθημερινότητά τους περιστρέφεται γύρω από αυτό το αξιολάτρευτο πλάσμα που ήρθε για να αλλάξει όλη τους την κοσμοθεωρία.

Η ίδια είναι φειδωλή στις αναρτήσεις που σχετίζονται με τον γιο της. Από τη μέρα που γεννήθηκε δεν είχαμε δει ούτε μια φωτογραφία που να φαίνεται το πρόσωπο του μικρούλη και να που η τούρτα που έφτιαξε για τον σύζυγό της με αφορμή τα γενέθλία του, μας έκανε να τον δούμε λίγο καλύτερα.

Όπως βλέπετε η τούρτα έχει επάνω τον γνωστό ηθοποιό και τον γιο του.

alexandra ousta foto me ton gio tis 5

Ο ηθοποιός δεν κάνει αναρτήσεις με την οικογένειά του. Αν δει κανείς τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δεν θα βρει φωτογραφίες του μικρούλη που του έχει κλέψει την καρδιά, σε αντίθεση με την Αλεξάνδρα Ούστα που έχει βάλει κάποιες και μάλιστα μία που δείχνει πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τον γιο της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved