Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μαμά & κόρη - Άρρηκτος ο δεσμός ανάμεσά τους

Μια υπέροχη μαμά, μια καταπληκτική σύζυγός και μια εξαιρετική μαγείρισσα!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μαμά & κόρη - Άρρηκτος ο δεσμός ανάμεσά τους

Μια Ιταλίδα από τον Χολαργό! Η Φλορίντα Πετσουτσέλι γεννήθηκε στην Ελλάδα, έτσι ήθελε η μητέρα της που ήταν Ελληνίδα.

Η μητέρα της 19 ετών σπούδαζε στην Ιταλία όπου γνώρισε και ερωτεύθηκε τον πατέρα της Φλορίντας. Μέσα από αυτόν τον έρωτα γεννήθηκε ένα αξιολάτρευτο μελαχρινό κοριτσάκι. Η Φλορίντα. Αμέσως μετά τη γέννησή της οι γονείς της και εκείνη επέστρεψαν στην Ιταλία.

Τα παιδικά χρόνια της Φλορίντας

Οι αναμνήσεις που η ίδια έχει είναι πολύ όμορφες από τα παιδικά της χρόνια. Το μόνο μελανό σημείο σε μια αρκετά τρυφερή ηλικία (9 ετών) ήταν ο χαμός του πατέρα της. Όταν πήγαινε Τετάρτη δημοτικού (σύμφωνα με τα Ελληνικά δεδομένα) έχασε από κοντά της τον άνθρωπο που λάτρευε. Παρόλα αυτά, η μητέρα της είχε δυναμικό χαρακτήρα και κατάφερε να καλύψει -όσο μπορούσε- αυτό το κενό, μεγαλώνοντας την ίδια, την αδερφή της και τον αδερφό της χωρίς να τους λείψει τίποτε.


https://www.instagram.com/p/Bm5mGp2HQZe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δημιούργησε τη δική της οικογένεια

Εδώ και αρκετά χρόνια η Φλορίντα ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Η προσωπική της ζωή μοιάζει ονειρική. Έχει βρει τον έρωτα της ζωής, Άρη Γούτο και μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Σαν αυτή που μεγάλωσε και η ίδια.

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο People, μέσα από αυτή τη σχέση αλλά και τη μητρότητα που ήρθε αργότερα, έμαθε να νοιάζεται πραγματικά και να αγαπά χωρίς ανιδιοτέλεια.

Η μαγειρική στη ζωή της

Έχοντας αφήσει για λίγο πίσω την τηλεόραση, η μελαχρινή παρουσιάστρια εκτός από την οικογένειά της, φροντίζει να αφιερώνει χρόνο σε μια ακόμη αγαπημένη της ασχολία. Την μαγειρική. Έχει δικό της κανάλι στο YouTube και συχνά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους συνταγές από υπέροχα ιταλικά εδέσματα!


https://www.instagram.com/p/B26W9sWi7Dl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια «τέλεια» μαμά

Εντάξει ίσως και να υπερβάλουμε. Καμιά μαμά δεν είναι τέλεια, όμως η Φλορίντα δείχνει να είναι τέλεια μέσα από τις φωτογραφίες της. Ανήκει σε εκείνη την κατηγορία διάσημων μαμάδων που δεν δημοσιεύουν κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφίες των παιδιών της, τηρεί σιγήν ιχθύος για την προσωπική της ζωή και αποφεύγει φυσικά την έκθεση των παιδιών της στο φακό και τα social media. Από τη μέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της και τώρα που γέννησε τον γιο της, δεν έχει δείξει ούτε μια φορά τα πρόσωπά τους. Το μόνο που δείχνει μέσα από τις φωτογραφίες της είναι μόνο το πόσο τρυφερή μαμά είναι.

Πριν μερικές ώρες η Φλορίντα Πετρουτσέλι δημοσίευσε μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που υπάρχουν στον λογαριασμό της. Απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα της Σίφνου έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της.

«Υπέροχη αγάπη μου» σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή


https://www.instagram.com/p/CAuJKYwJzV1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαμά και κόρη ένας άρρηκτος δεσμός

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την αλληλοεξαρτώμενη σχέση ζωής που αναπτύσσεται ανάμεσα στη γυναίκα που φέρνει στον κόσμο μια άλλη γυναίκα. Τη μαμά και την κόρη. Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι περισσότερες έρευνες θα δείχνουν αυτό που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε, ότι ο δεσμός που δημιουργεί μια μαμά και μια κόρη είναι άρρηκτος. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Φλορίντας Πετρουτσέλι.

Δείτε στην gallery παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν ότι προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved