Δούκισσα Νομικού:Ο άνδρας της έχει γενέθλια - Φώτο απ'το πάρτι με τα παιδιά

Ο σύζυγός της Δούκισσας Νομικού έχει γενέθλια! Δείτε πώς του ευχήθηκε

Δούκισσα Νομικού:Ο άνδρας της έχει γενέθλια - Φώτο απ'το πάρτι με τα παιδιά

Η Δούκισσα Νομικού βιώνει μία από τις από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Μόλις πριν λίγα λεπτά, η όμορφη μανούλα γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη ο οποίος έγινε 41 χρονών παρέα με την κορούλα τους Αναστασία και τον γιο τους Σάββα.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να του ευχηθεί δημοσίως και κάπως έτσι μας έδειξε την τούρτα που του ετοίμασαν αλλά και πώς το γιόρτασαν στον κήπο τους οικογενειακώς!

«Αν δεν είχα εσένα δεν θα είχα εμάς ❤️ Χρόνια πολλά μωρό μου ? #bestdaddy #besthubby #myrockstar», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι πριν μερικές μέρες γιόρτασε την επέτειο γάμου του πάλι οικογενειακά. Τότε η Δούκισσα είχε δημοσιεύσει αυτή τη φωτογραφία γράφοντας: «Χρόνια μας πολλά μωρό μου ❤️ Στα 100 ??? #happyanniversary #3yearsandcounting #hubby #myrockstar».

Φαίνεται ότι για τη Δούκισσα ο Δημήτρης είναι ο δικός της ροκ σταρ, και κανείς μπορεί να το καταλάβει από τα hashtag που χρησιμοποιεί κάτω από τα post της όταν αναφέρεται σε αυτόν «#myrockstar».

Δείτε τις φώτο από τα γενέθλια στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved