Ζέτα Δούκα: Το πάρτυ της μικρής Θάλειας είχε θέμα το καρπούζι - Πάρτε ιδέες

Η καλύτερη ιδέα για πάρτυ γενεθλίων τώρα το καλοκαίρι.

Ζέτα Δούκα: Το πάρτυ της μικρής Θάλειας είχε θέμα το καρπούζι - Πάρτε ιδέες

Ένα υπέροχο καλοκαιρινό πάρτι για την κόρη τους Θάλεια διοργάνωσαν η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς.

Η Θάλεια έγινε 4 ετών στις 2 Απριλίου, όμως λόγω καραντίνας δεν μπόρεσε να κάνει ένα κανονικό πάρτυ γενεθλίων. Οι γονείς της βέβαια φρόντισαν εκείνη η μέρα να είναι ξεχωριστή, έστω και χωρίς την παρουσία αγαπημένων τους προσώπων. Τύπωσαν πρωτότυπα μπλουζάκια και της παρήγγειλαν μια εντυπωσιακή τούρτα.


https://www.instagram.com/p/B-e_FlQIZ1r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Της είχαν δώσει όμως μια υπόσχεση: ότι με την πρώτη ευκαιρία θα της διοργάνωναν ένα πάρτυ γενεθλίων με τα όλα του.

Όταν λοιπόν η καθημερινότητα όλων επανήλθε σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, οι γονείς της Θάλειας τήρησαν την υπόσχεσή τους. Οργάνωσαν ένα καλοκαρινό παιδικό πάρτυ για τη μοναχοκόρη τους.

«Πρέπει να κρατάς τις υποσχέσεις που δίνεις, ιδίως σε ένα μικρό παιδί! Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια της Θαλειας εν μέσω καραντίνας στις 2/4 και την υπόσχεση που της δώσαμε τότε να της κάνουμε ένα κανονικό πάρτυ όταν θα μπορούμε, προσκαλέσαμε χθες λίγους και καλούς φίλους της/μας και ξανά-γιορτάσαμε τα 4 χρόνια της! Ποσο ανάγκη είχαμε όλοι να ξεσκάσουμε, να χορέψουμε και να υποδεχτούμε αυτό το -ιδιαίτερο- καλοκαίρι, δεν περιγράφεται! Το θέμα του πάρτυ ήταν το καρπούζι ? που κυριολεκτικά μας κατέκλυσε. Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ! Και του χρόνου #birthdayparty #summerparty #watermelon #friendsarefamily», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Δούκα.

zetadouka parti

Αν λοιπόν κι εσείς αναζητάτε ιδέες για το πάρτυ του παιδιού σας και δη καλοκαιρινές, επιλέξτε το καρπούζι. Και για να έχετε μια πιο σαφή άποψη δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το πάρτυ της κόρης της Ζέτας Δούκα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved