Ζέτα Δούκα: Έχετε δει τον πατέρα της; Θα πάθε πλάκα (pics)

Δημοσίευσε φωτογραφία του στο Instagram.

Ζέτα Δούκα: Έχετε δει τον πατέρα της; Θα πάθε πλάκα (pics)

Είναι γνωστή η αγάπη και η αδυναμία που έχει η Ζέτα Δούκα στην οικογένειά της.

Μέσα από αναρτήσεις της στα social media μοιράζεται στιγμές με την κόρη της Θάλεια, τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζαντωνά αλλά και την αγαπημένη της μητέρα, με την οποία είναι πολύ δεμένη. Άριστη σχέση όμως έχει και με την πεθερά της.

Μάλιστα έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν φωτογραφίες και των δύο μαμάδων της καρδιάς της, όπως τις αποκαλεί, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/B1Lh2NEoVTZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H ηθοποιός σε πολλές από τις συνεντεύξεις της έχει αποκαλύψει πόσο πολύ την έχει αλλάξει η μητρότητα.

«Από τότε που έγινα μητέρα, νιώθω πιο έξυπνη, πιο ευρηματική, πιο συγκαταβατική και σαφώς πιο υπομονετική. Η Θάλεια ξεκλείδωσε ένα δωμάτιο συναισθημάτων μέσα μου που δεν ήξερα ότι υπήρχε, με τον πιο απλό τρόπο: γυρνώντας το κλειδί που απέκτησε από τη σύλληψής της... Είναι διαφορετικό να νιώθεις ότι δεν έχεις την ευθύνη κανενός άλλου, παρά μόνο του εαυτού σου, και διαφορετικό να εξαρτάσαι από σένα ένα μικρό πλασματάκι που χρειάζεται την καθοδήγησή σου και οτιδήποτε μπορείς να του προσφέρεις σε γνώση», είχε πει σε συνέντευξή της στο people.

Κι ενώ συχνά πυκνά δημοσιεύει στιγμιότυπα με την οικογένειά της, δεν είχαμε δει μέχρι πρόσφατα τον πατέρα της.

Η Ζέτα Δούκα λοιπόν κατάφερε να αφήσει άφωνους τους followers, όταν με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, ανέβασε στο Instagram μια πιο παλιά φωτογραφία που είναι μαζί με τον μπαμπά της.


https://www.instagram.com/p/CBsx4_KDeAA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Κι επειδή, για να γίνουμε γονείς πρέπει προηγουμένως να έχουμε..γεννηθεί, χρόνια πολλά στον άντρα που με γέννησε! Μπορεί να έχουμε τις διαφορές μας αλλά οι ομοιότητες μας, υπερτερούν! Σ αγαπώ μπαμπά! Χρόνια σου πολλά και καλά », έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Περιττό να αναφέρουμε ότι έγινε ένας μικρός χαμός από τα σχόλια σχετικά με την ομοιότητά τους αλλά και το πόσο όμορφος είναι ο μπαμπάς της.

Και μπορεί με τον μπαμπά της να μη φωτογραφίζεται συχνά - όχι δημόσια τουλάχιστον - με την κόρη όμως και τον σύντροφό της βγάζει τις πιο όμορφες φωτογραφίες. Οπως αυτές που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved