Ελένη Τσαλιγοπούλου: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της - Η throwback φωτογραφία που αξίζει να δείτε

Ο γιος της Αργύρης είναι σήμερα 40 ετών.

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της - Η throwback φωτογραφία που αξίζει να δείτε

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Στις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης καριέρας της, εστίαζε στα της μουσικής και όχι στο τι συνέβαινε στη ζωή της.

Στις λίγες λοιπόν, φορές που έγινε πιο …αποκαλυπτική, η Ελένη Τσαλιγοπούλου είχε αναφερθεί στην εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού της το 1981, σε μικρή σχετικά ηλικία.

Μιλώντας αρκετά χρόνια πριν, στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στο ΡΙΚ1, είχε πει ότι έφυγε από τη Νάουσα, μετά το διαζύγιό της με τον μικρό γιο στην αγκαλιά της και κατέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να ασχοληθεί με το τραγούδι. «Ήμουνα η πρώτη που πήρα διαζύγιο στη Νάουσα μετά από είκοσι χρόνια. Εγώ το πήρα το 1983 ενώ η προηγούμενη είχε πάρει διαζύγιο το 1963», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το πώς ήταν ως μαμά είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό» : «Σαν παιδί μιας επαρχιακής πόλης νομίζω ότι είχα ανασφάλειες. Έπρεπε να ξεπεράσω τα 40 για να αισθανθώ πιο ισορροπημένη. Μέχρι τα 40 ήμουν μόνο για το τραγούδι. Σαν μαμά ήμουν πολύ ενοχική. Δεν κατάφερα να δώσω αυτό που ήθελα στο παιδί μου. Δε μπόρεσα να δώσω ποιοτικό χρόνο».

Σήμερα ο γιος της Αργύρης είναι 40 ετών. Μάλιστα η Ελένη Τσαλιγοπούλου μας ξάφνιασε ευχάριστα αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο της από το παρελθόν. Η ίδια έχει κοντά σχετικά σγουρά μαλλιά και αγκαλιάζει το κατάξανθο αγοράκι της.

Δείτε τη σπάνια αυτή φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved