Σκαφίδα-Βαρδής: Δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους - Πώς αντέδρασε η κόρη τους

Βρήκε τρόπο για να τους …τιμωρήσει.

Σκαφίδα-Βαρδής: Δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους - Πώς αντέδρασε η κόρη τους

O θυμόσοφος λαός μας λέει «Μην τάξεις σ’ άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι». Όπου κουλούρι μπορεί να είναι οτιδήποτε: μια βόλτα, ένα παιχνίδι, μια λιχουδιά.

Το θέμα είναι να μην αθετήσεις την υπόσχεση γιατί μετά δεν γλιτώνεις από την γκρίνια του παιδιού και πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να επανορθώσεις.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στη Νατάσα Σκαφίδα. Η γλυκιά μανούλα ανέβασε σε Insta Story μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά στο κρεβάτι με την κόρη τους γράφοντας χαρακτηριστικά:

« Επειδή της είχαμε υποσχεθεί κάτι που τελικά δεν μπορέσαμε να το κάνουνε για σήμερα…(χθες). Εχει ύπνο στο μεγάλο κρεβάτι, της μαμάς και του μπαμπά!!! Αφού πρώτα μας το στόλισε φυσικά».

natasa skafida kori

Κι όταν μιλάει για στολισμό πρόκειται για υπερπαραγωγή : αρκουδάκια και κουνελάκια με τη σειρά παραταγμένα στα μεγάλα μαξιλάρια του κρεβατιού.

Η μικρή Κατερίνα σίγουρα ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω το γεγονός ότι οι γονείς της δεν κατάφεραν, για χθες τουλάχιστον, να τηρήσουν την υπόσχεσή τους. Έτσι, είχε την ευκαιρία να χωθεί στο κρεβάτι τους να παίξει και να κοιμηθεί, κάτι που λατρεύουν να κάνουν τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της.

Τόσο η Νατάσα Σκαφίδα όσο και ο Γιάννης Βαρδής είναι ιδιαίτερα δοτικοί με τα παιδιά τους και πολύ συχνά μοιράζονται με τους followers τους καθημερινές στιγμές μαζί τους.

Πάρτε μια γεύση στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved