06.30 το πρωί έβγαλε βόλτα τον γνωστό Έλληνα μπαμπά του (pics)

Αν ξυπνάει στις 6 το πρωί ο γιος σου βγαίνεις βόλτα μαζί του!

06.30 το πρωί έβγαλε βόλτα τον γνωστό Έλληνα μπαμπά του (pics)

Από τις 06.30 π.μ. ξύπνησε ο γιος του και αφού ήπιε το γάλα του αποφάσισαν μπαμπάς και γιος, να αφήσουν τη μαμά να κοιμηθεί και να πάνε μια πρωινή βόλτα οι δυο τους.

Κάπως έτσι πήρε το ποδήλατο ανά χείρας ο γνωστός μπαμπάς και βγήκε στους δρόμους του Χαλανδρίου με τον μικρό. Όπως βλέπετε και εσείς στη φωτογραφία άδειοι οι δρόμοι. Την υπέροχη αυτή εικόνα συνόδευσε γράφοντας: «Μοναχικός ταξιδιώτης - με άλλα λόγια να τι παίρνεις όταν ξυπνάς στις 06.30 #lifewithjason #sleepless #lovemyminime #21months».

maria louiza vourou gios 6

Το πρόγραμμα όμως του μικρούλη δεν τελείωσε εκεί, αφού αργά το απόγευμα φαίνεται ότι βοήθησε τη μαμά του να φτιάξει ψωμί και φωτογραφία αυτή τη φορά δημοσίευσε εκείνη στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

maria louiza vourou gios 7

Τόσο η Μαρία Λουίζα Βούρου όσο και το Γιάννης Παπαγεωργίου είναι αρκετά φειδωλοί στις αναρτήσεις που περιστρέφονται γύρω από τον γιο τους. Αν ρίξει κανείς μια γρήγορη ματιά στα social media είναι λίγες οι φωτογραφίες του μικρού Ιάσονα.

Η επέτειος γάμου και η γλυκιά αφιέρωση

Έναν χρόνο έγγαμου βίου γιόρτασε χθες το ζευγάρι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29 Ιουνίου του 2019.

Εκείνη η μέρα δεν ήταν μόνο ξεχωριστή επειδή παντρεύτηκαν αλλά επίσης επειδή βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους, Ιάσονα.

Τα μυστήρια πραγματοποιήθηκαν στο Μπάτσι της Άνδρου, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, με τη Μαρία Λουίζα Βούρου να λάμπει στο νυφικό που είχε επιλέξει ενώ κατέφθανε στο εκκλησάκι κάτω από τον ήχο νησιωτικής μουσικής.

Η παρουσιάστρια με αφορμή την επέτειό της λοιπόν, εκτός από τα ψωμάκια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ένα throwback στιγμιότυπο που τη δείχνει παρέα με τον σύζυγό της και τον γιο της, συνοδεύοντάς το με μία τρυφερή αφιέρωση:

maria louiza vourou gios 3

«29/6/2019 •
1 χρόνο μετά το γάμο μας και τη βάπτιση του Ιασονάκου χαιρόμαστε τις απλές καθημερινές στιγμές μας και η αγάπη μας μεγαλώνει ❤️
Σας αγαπώ @papa.yia #babyJason _______
#1yearanniversary #happytogether #family».

Στη gallery που ακολουθεί δείτε μερικές από τις φωτογραφίες (αυτές τις λίγες) που έχουν δημοσιεύσει στο Instagram μπαμπάς και μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved