Σίσσυ Φειδά: Τη νέα φωτογραφία με την κόρη της αξίζει να τη δείτε

Η Σίσσυ Φειδά είναι μία πολύ τρυφερή μαμά και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία με την κόρη της που μοιράζεται μαζί μας. 

Σίσσυ Φειδά: Τη νέα φωτογραφία με την κόρη της αξίζει να τη δείτε

Η Σίσσυ Φειδά μπορεί να είναι μία γυναίκα καριέρας, είναι όμως και μία πολύ τρυφερή μαμά που λατρεύει να περνάει χρόνο με την κόρη της.

Η μικρή Διώνη γιόρτασε πριν μερικές εβδομάδες τα τέταρτα γενέθλιά της και τότε η διάσημη μαμά μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι που διοργάνωσε για την κόρη της.

«Αγάπη μου... Πριγκίπισσά μου!4 χρόνια πριν ήρθες και φώτισες τη ζωή μου!Άλλαξες τα πάντα ... άλλαξες την ύπαρξή μου ... η ύπαρξή μου είναι εσύ και εγώ υπάρχω για σένα και μόνο ... Είσαι το όνειρο πέρα ​​από τα όνειρα και ζω μόνο για να σε κάνω ευτυχισμένη! Το γέλιο μου, η αγάπη μου, η ανάσα μου, η καρδιά μου, η ζωή μου ! Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να είσαι πάντα υγιής, τυχερή και χαρούμενη! Μην χάσεις ποτέ το θεϊκό σου γέλιο! Σήμερα γιορτάζω και είμαι διπλά μαζί σου, γιατί αναγεννήθηκα όταν σε πήρα στην αγκαλιά μου! Τα γενέθλιά σου θα είναι πάντα η μεγαλύτερη και πιο όμορφη γιορτή! Αγάπη μου ... Κόρη μου!#love#forever».

Αυτά ήταν τότε τα λόγια με τα οποία τις ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία της ανάρτηση και αποδεικνύουν ότι ο ρόλος της μαμάς είναι πιο σπουδαίος και σημαντικός για εκείνη.

Η Σίσσυ Φειδά αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με την κόρη της και όλες είναι απολαυστικές μία προς μία. Πώς να μην είναι άλλωστε όταν η όμορφη μαμά είναι γνωστή για την εξαιρετική αισθητική και γούστο της κάτι που φαίνεται ότι έχει ήδη κληρονομήσει και το τετράχρονο κοριτσάκι της;

Πριν από μερικές ημέρες, η μαμά Σίσσυ ανέβασε μία ακόμα υπέροχη φωτογραφία. Μαμά και κόρη θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ντυμένες ασορτί, καθώς φοράνε την ίδια... μάσκα! Εν μέσω πανδημίας τα μέτρα προφύλαξης είναι αναγκαίο να τηρούνται από όλους μας και η διάσημη μαμά έστειλε το δικό της μήνυμα με αυτήν της την ανάρτηση.

«Εγώ και εσύ... τα χρόνια της πανδημίας... Πολύτιμό μου πλάσμα, η μαμά θα σε κρατάει πάντα ασφαλή! Αγάπη μου σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχει ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον από το παρόν που ζούμε τώρα...❤️#love#photooftheday»

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με άλλες φωτογραφίες της Σίσσυς Φειδά με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved