Δείτε πώς ευχήθηκαν οι Έλληνες διάσημοι για τη Γιορτή του Πατέρα (pics)

Γιορτή του Πατέρα σήμερα και από νωρίς οι 'Ελληνες celebrities στέλνουν τις δικές τους ευχές στους αγαπημένους τους μπαμπάδες.

Δείτε πώς ευχήθηκαν οι Έλληνες διάσημοι για τη Γιορτή του Πατέρα (pics)

Ημέρα ξεχωριστή η σημερινή καθώς γιορτάζουν ανά τον κόσμο οι μπαμπάδες.

Είναι το τιμώμενο πρόσωπο σήμερα γι΄αυτό μη ξεχάσετε να του πείτε «χρόνια πολλά» με μια ζεστή αγκαλιά.

Από το πρωί τα social media έχουν πλημμυρίσει με ευχές και προσωπικές φωτογραφίες γνωστών Ελλήνων για τη Γιορτή του Πατέρα. Ο ένας μετά τον άλλο διάσημο ( και διάσημη) στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα.

Μαμάδες εύχονται τα καλύτερα στους μπαμπάδες των παιδιών τους, διάσημοι γιοι στέλνουν ευχές για τον δικό τους πατέρα…

Τα λόγια τους είναι λόγια αγάπης και τρυφερότητας.

Οι αναρτήσεις την Ελλήνων celebrities ( και όχι μόνο)

H Eλένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Άνδρο αλλά δεν θα μπορούσε μια μέρα σαν τη σημερινή να μην κάνει μια special ανάρτηση. Δημοσίευσε λοιπόν φωτογραφία του Μάκη Παντζόπουλου με την μικρή Μαρίνα,γράφοντας το εξής: «Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες ! #eleni #onarexperience #andros #andros_island #nature #greece».


https://www.instagram.com/p/CBsZPggJid8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε λίγα λεπτά η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes!

Η Τζένη Θεωνά τίμησε την ημέρα με δυο αναρτήσεις. Μία για τον μπαμπά της ( θα τη δείτε στη gallery) και μία για τον πατέρα του παιδιού της. « Μπαμπά, η αγκαλιά σου είναι μία θάλασσα ομορφιάς κι αγάπης. #happyfathersday #myheartbelongstoyoutwo #summermemories» έγραψε στη λεζάντα αυτής της όμορφης καλοκαιρινής φωτογραφίας του Δήμου Αναστασιάδη με τον γιο τους.


https://www.instagram.com/p/CBsPS6ABHNR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαρία Κορινθίου από την πλευρά της δημοσίευσε κι αυτή μια φωτογραφία του Γιάννη Αϊβάζη με την κόρη τους Ισμήνη, γράφοντας:« Μία εικόνα, χίλιες λέξεις!
Χρόνια πολλά υπέροχε πατέρα! Η Ισμηνού είναι περήφανη για εσένα, σε θαυμάζει, σε λατρεύει!@yannisaivazis #fathersday #fatheranddaughter #isminou #father #love #family #daughter #familyiseverything»


https://www.instagram.com/p/CBsXFPcpWZX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η λίστα με τους διάσημους που ευχήθηκαν χρόνια πολλά για τη σημερινή μέρα είναι μεγάλη. Ο Γιάννης Βαρδής, η Νόνη Δούνια, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Ζέτα Δούκα, η Χριστίνα Αλούπη, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Κλέλια Πανταζή, ο Σάββας Μπούμπουρας είναι μερικοί από αυτούς.

Δείτε στην παρακάτω gallery, ποιοι και πώς ευχήθηκαν για την Γιορτή του Πατέρα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved