Χρήστος Βασιλόπουλος: Το εντυπωσιακό δωμάτιο του γιου του (vid)

Ο μικρός Apollo Patrick γεννήθηκε πριν μερικές ημέρες και γέμισε χαρά και ευτυχία τους γονείς του.

Χρήστος Βασιλόπουλος: Το εντυπωσιακό δωμάτιο του γιου του (vid)

Τόσο ο Χρήστος Βασιλόπουλος όσο και η σύντροφός του, Sarah Conner, δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες του μικρούλη για να μας τον συστήσουν καλύτερα.

«Στις 13 Ιουνίου ο γιος μας, στις 4.54 το πρωί, το μωρό μας Απόλλων, ήρθε στον κόσμο. Το θαύμα της ζωής, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου, ο λόγος που θα ζω από εδώ και πέρα.
Το συναίσθημα ... ΑΜΕΣΟ, η χαρά ... ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ! Όποιος έχει παιδί θα με καταλάβει. Όποιος δεν έχει καλύτερα να να αρχίσει να το δουλεύει…. Πολύτιμο! Θα νιώθω για πάντα ευγνώμων», είχε γράψει κάτω από το δική του ανάρτηση ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανακοινώνοντας μας τη γέννηση του γιου του, ενώ η σύντροφός του είχε γράψει... «Απόλλωνας Πατρίκ Κοννερ Βασιλόπουλος ??6.13.20/4:54 a.m./7lbs 4oz/20 1/2... Και κάπως έτσι, μοιάζει ότι ήταν πάντα κομμάτι μας!».

Και οι δύο γονείς του μικρού Απόλλωνα ήταν φειδωλοί στις αναρτήσεις τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, γι' αυτό και δεν υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που να τους δείχνουν να απολαμβάνουν τη περίοδο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα.

Στο ίδιο μοτίβο φαίνεται πώς θα κινηθούν από δω και πέρα, μιας και από τη μέρα που γεννήθηκε ο μικρούλης έχουμε δει μόνο αυτή τη φωτογραφία που δείχνει τον σκύλο της οικογένειας να «νταντεύει» τον μικρούλη.

Το παιδικό δωμάτιο

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος όμως, με ένα βίντεο μας έδειξε το εντυπωσιακό δωμάτιο του γιου του. Γεμάτο βιβλία, ελληνικά και αγγλικά, σε γήινες αποχρώσεις, με το πορτοκαλί και το πράσινο να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στα ξύλινα έπιπλα, καθώς η αλεπού είναι το κεντρικό ζωάκι που διάλεξαν να πρωταγωνιστεί στο δωμάτιο του μικρούλι.



Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις μοναδικές φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στα προσωπικά τους account στο Instagram, οι γονείς του μικρού Apollo.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved