Χρανιώτης- Αβασκαντήρα: Η νέα φώτο του μωρού τους είναι συγκλονιστική

Έγιναν για πρώτη φορά γονείς και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη.

Χρανιώτης- Αβασκαντήρα: Η νέα φώτο του μωρού τους είναι συγκλονιστική

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα εδώ και μερικές μέρες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς στις 14 Ιουνίου ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

Τα ευχάριστα νέα είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση.

«Στις 20.32 ημέρα Κυριακή, ήρθες μες στο κλάμα, και την ομορφιά.Σε περιμέναμε μικρέ μου πρίγκηπα....Σ ευχαριστούμε,γι αυτήν σου την επίσκεψη.... #baby #newborn #newlife #itsaboy #natural #miracle #daddy #dad #father», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του.


https://www.instagram.com/p/CBbn6Y3n3JR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολούθησαν κι άλλες αναρτήσεις με τον ηθοποιό να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αυτό το συγκλονιστικό γεγονός που συνέβη στη ζωή του και της συντρόφου του.

«Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα.Εγώ δεν ξέρω αν ζω,ή αν ονειρεύομαι,η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της .Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας ,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου, από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια. Ευχαριστούμε πραγματικά, για αυτή την εμπειρία!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CBdu6vNHIK8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι είναι πλέον στο σπίτι με το μωρό του και προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της νέας του καθημερινότητας.

Παρόλο που βρίσκονται σπίτι τόσο ο Γιώργος Χρανιώτης, όσο και η σύζυγός του αναρτούν φωτογραφίες από τις στιγμές που πέρασαν στο μαιευτήριο. Όπως για παράδειγμα αυτή εδώ που ο ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά του το αγγελούδι του...

chraniotis giorgos nees fotos morou 3

ή αυτή εδώ που μας δείχνει τι κάνει ο γιος του, όταν ακούει από τους γονείς του για χιλιοστή φορά πόσο κούκλος είναι.

chraniotis giorgos nees fotos morou 4

Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργιάς Αβασκαντήρα στο Instagram

Χθες η Γεωργία Αβασκαντήρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία του μωρού της από το μαιευτήριο και γράφοντας χαρακτηριστικά:

«{η στιγμή που καταλαβαίνεις την ύπαρξη σου} ευχαριστώ πολύ @kalogirou_ioannis_dr και @anasta_nom για την υποστήριξη και τη ψυχή που βάλατε να γεννηθεί το μωρό μας, @chraniotis_giorgos_official για τη δύναμη που μου έδινες κρατώντας μου το χέρι, και όλους εσάς για τις υπέροχες ευχές που χαρίσατε στο πλασματάκι μας (μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους αλλά κάποιος έχει προτεραιότητα ».

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί μαζί με όλες τις φωτογραφίες του μικρούλη που έχουν δημοσιεύσει μέχρι στιγμής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved