Κλέλια Πανταζή: Με τον γιο της στη δουλειά (pics)

Η Κλέλια Πανταζή απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε άλλο και αυτό φαίνεται!

Κλέλια Πανταζή: Με τον γιο της στη δουλειά (pics)

Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 08 Δεκεμβρίου του 2019. Η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που ήθελε πολύ όπως είχε πει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, όνειρο που πραγματοποίησε στο πλευρό του Λευτέρη Τσάκαλου.

Ο γιος της σήμερα είναι έξι μηνών και είναι η πρώτη της προτεραιότητα. Απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί του και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί στιγμές της νέας της καθημερινότητας.

Ο μικρός Μιχαήλ-Άγγελος μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτήν, η Κλέλια Πανταζή ωστόσο έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η όμορφη μαμά εργάζεται στον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας και ασχολείται με τις προπονήσεις κοριτσιών στην ενόργανη γυμναστική. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, μοιράστηκε μαζί μας μία φωτογραφία εν ώρα εργασίας. Ο μικρός ήταν παρών στην προπόνηση και η Κλέλια Πανταζή τον απαθανάτισε την ώρα που έπαιζε με ένα... στεφάνι. Μία φωτογραφία καλλιτεχνική και πραγματικά υπέροχη.

Δείτε την μαζί με άλλες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί ανά περιόδους η διάσημη μαμά με τον γιο της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved