Θα πάθετε πλάκα με των 10 εκατ. δολαρίων σπίτι της Jessica Alba

Ρίξτε μια ματιά στο απόλυτο kid-friendly σπίτι της Jessica Alba.

Θα πάθετε πλάκα με των 10 εκατ. δολαρίων σπίτι της Jessica Alba

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μας προσκάλεσε στο γουστόζικο σπίτι της και μέσα από το βίντεο που δημοσιεύτηκε είδαμε τις γωνιές που λατρεύει η ίδια, ο σύζυγός της και τα τρία της παιδιά.

Όπως θα δείτε κι εσείς το σπίτι φαίνεται να έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες των παιδιών της. Γι' αυτό και οι καναπέδες καθαρίζουν με ένα απλό υγρό πανάκι, τα έπιπλα είναι κατάλληλα για να ζωγραφίζουν επάνω τους τα παιδιά.

Η αυλή τους είναι τεράστια, έχουν πισίνα, παιδική χαρά, ένα τεράστιο πλυσταριό και όλο το σπίτι έχει διακοσμηθεί από την ίδια και τον σύζυγό της. Η έμπνευσή τους για τη διακόσμηση του σπιτιού, προήλθε από το σπίτι της μητέρας του Warren στην Προβηγκία και έναν πίνακα της Alba στο Pinterest, ο οποίος είναι γεμάτος από φωτογραφίες σπιτιών στη γαλλική επαρχία, αλλά και διαμερισμάτων στο Παρίσι.

Οι οικογενειακές τους ρίζες είναι σημαντικές, γι' αυτό και κάποια στιγμή στο βίντεο θα δείτε φωτογραφίες από προγόνους τους.

Επειδή όμως όπως λέει και ο σοφός λαός «Τα πολλά λόγια είναι φτώχια», πατήστε play και αφήστε την υπέροχη ηθοποιό και τα τρία της παιδιά να σας ξεναγήσουν στο υπέροχο σπίτι τους.



Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το σπίτι τους έτσι όπως τα έχει δημοσιεύσει η ίδια η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved