Νίκος Χαρδαλιάς: Η μικρή κόρη του έχει γενέθλια - Δείτε τι ανέβασε (pics)

Η μικρή κόρη του Νίκου Χαρδαλιά έχει σήμερα γενέθλια και πριν από λίγο ο πολιτικός ανέβασε μία πολύ γλυκιά και τρυφερή τους φωτογραφία. 

Νίκος Χαρδαλιάς: Η μικρή κόρη του έχει γενέθλια - Δείτε τι ανέβασε (pics)

Μπορεί εκ πρώτης όψης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, να μοιάζει αυστηρός και σοβαρός, είναι όμως ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και οι φωτογραφίες του στα social media με τις κόρες του, το αποδεικνύουν.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει δύο κόρες. Τη 19χρονη Ιωάννα, φοιτήτρια της Νομικής και την Δήμητρα που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο του με τη Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2011 όταν ο ίδιος ήταν Δήμαρχος Βύρωνα και ένα χρόνο αργότερα, το 2012 γεννήθηκε η κόρη τους.

Σήμερα, 13 Ιουνίου, η Δήμητρα Χαρδαλιά έχει γενέθλια! Η μικρή κόρη του πολιτικού έγινε οκτώ ετών και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Οκτώ χρονών σήμερα our little Princess! Πόση ξεγνοιασιά, πόση ανεμελιά αλλά και πόση δύναμη η κάθε σου αγκαλιά! Κάθε σου σκέψη, κάθε σου όνειρο, το δικό μας στοίχημα ζωής μωρό μου! Δίνετε νόημα σε κάθε μου στιγμή με την αδελφή σου, ξεχωριστές μου! Χρόνια πολλά FidoDido❤ μου, μεγαλώνεις και εσύ πλάσμα μου... #lovemydaughters» ήταν το σχόλιό του.

Όσο για τη φωτογραφία που ανέβασε, βλέπουμε τον ίδιο, τη γυναίκα του και στη μέση την οκτάχρονη Δήμητρα. Δείτε την στη gallery που ακολουθεί μαζί με άλλες φωτογραφίες του τρυφερού μπαμπά και των κοριτσιών του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved