Ο μπαμπάς Ηλίας Μελέτης : Αυτός ο ρόλος του πάει πολύ (pics)

Αν μη τι άλλο είναι ένας ξεχωριστός ρόλος.

Ο μπαμπάς Ηλίας Μελέτης : Αυτός ο ρόλος του πάει πολύ (pics)

Ο Ηλίας Μελέτης παρότι ασχολείται χρόνια με την υποκριτική, έγινε ευρύτερα γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha « Το σόι σου»

Ο ρόλος του Σάββα τον καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού και τον ακολουθεί μέχρι σήμερα παρότι συμμετείχε στην κωμική σειρά «Κρατάς μυστικό» που είχε προβληθεί πάλι από τη συχνότητα του Alpha.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Θέμιδα Βουτσινά και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη.

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του, το διάστημα των περίπου πέντε χρόνων που κράτησαν τα γυρίσματα της σειράς «Το σόι σου», έχασε σημαντικές στιγμές με τα παιδιά του.

« Η αλήθεια είναι ότι μια πολύ σημαντική περίοδος, ειδικά της κόρης μου, από τα τρία της μέχρι και τα οκτώ, εγώ ήμουν στο γύρισμα ή στο θέατρο. Αυτό είναι ένα βάρος που το έχεις.Η μητέρα που κάθεται με τα παιδιά, έχει διπλό φόρτο εργασίας από ότι εμείς που δουλεύουμε», είχε πει μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αυτό πλέον άλλαξε και ειδικά την περίοδο της καραντίνας είχε όλο το χρόνο να ευχαριστηθεί τον γιο και την κόρη του.

Μάλιστα συχνά δημοσιεύει στιγμές μαζί τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όπως θα διαπιστώσετε στην gallery που ακολουθεί είναι ένας χαζομπαμπάς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved