Μαρία Μενούνος: Δείτε τι έκανε ο μπαμπάς της για να στηρίξει την άρρωστη γυναίκα του (pics)

Μια πράξη αγάπης...

Μαρία Μενούνος: Δείτε τι έκανε ο μπαμπάς της για να στηρίξει την άρρωστη γυναίκα του (pics)

Η Μαρία Μενούνος έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τους γονείς τους.

Είναι γνωστό ότι τους έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα τα τελευταία τέσσερα χρόνια που η μητέρα της παλεύει με τον καρκίνο προσπαθεί να τη στηρίξει με κάθε τρόπο.

Μέσα από τα social media έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μάχη που δίνει η μητέρα της, λέγοντας ότι όλες οι μέρες δεν είναι εύκολες και πώς να λυγίζει κανείς δεν είναι κακό.

«Οι μάχες είναι πραγματικές και δεν είστε μόνοι. Αλλά αν συνεχίσουμε να πολεμούμε πιο δυνατά και έξυπνα , παίρνοντας ο ένας από τον άλλο γνώση από τις δικές μας εμπειρίες, μπορούμε να βρούμε τρόπους να συνεχίσουμε να ζούμε. Οσο για τη μαμά μου, είσαι ένα θαύμα και είμαι τόσο ευγνώμων που είσαι εδώ και για κάθε μέρα που έχουμε μαζί», είχε γράψει το 2018 η Μαρία Μνεούνος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H τελευταία της ανάρτηση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς ανέβασε μια φωτογραφία των γονιών της με τον πατέρα της να έχει ξυρίσει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του.

«Πόσο αξιολάτρευτοι είναι οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ξύρισε το κεφάλι του αυτό το Σαββατοκύριακο λέγοντας ότι ήθελε να της κάνει παρέα για να την κάνει να νιώσει καλύτερα», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε και τα σχόλια όπως και τα likes ήταν αμέτρητα.

Αξίζει να δείτε τη φώτο στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved