Μάνος Παπαγιάννης: Ο γιος του έμαθε να... προσεύχεται! - Απολαυστικό βίντεο

Ο διάσημος μπαμπάς έχει χιούμορ και είναι εμφανές σε κάθε του ανάρτηση. 

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Και οι δύο έχουν χιούμορ, κάνουν πλάκες ο ένας στον άλλον και πολύ συχνά μοιράζονται μαζί μας απολαυστικά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους μέσω των social media. Σε πολλά από αυτά πρωταγωνιστούν και τα δύο τους παιδιά, η 11χρονη Λυδία και ο 3χρονος Νικήτας.

Ένα τέτοιο βιντεο ανέβασε πριν μερικές ώρες ο ηθοποιός. Ο μικρός Νικήτας έμαθε να προσεύχεται και ο Μάνος Παπαγιάννης κατέγραψε τον μπόμπιρα την ώρα που έλεγε το «Κύριε ελέησον»! Αμέσως μετά, ο γιος του ηθοποιούς άρχισε να χοροπηδάει και να κλωτσάει την αδερφή του που καθόταν ακριβώς δίπλα του!



Ο Μάνος Παπαγιάννης ανεβάζει αρκετά συχνά χιουμοριστικά βιντεάκια στο Instagram του και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου και απόλαυσης.



Βέβαια εξίσου απολαυστικές είναι και οι πιο τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά του, αν και αυτές δεν είναι πολλές. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved