Μάνος Παπαγιάννης: Ο γιος του έμαθε να... προσεύχεται! - Απολαυστικό βίντεο

Ο διάσημος μπαμπάς έχει χιούμορ και είναι εμφανές σε κάθε του ανάρτηση. 

Μάνος Παπαγιάννης: Ο γιος του έμαθε να... προσεύχεται! - Απολαυστικό βίντεο

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Και οι δύο έχουν χιούμορ, κάνουν πλάκες ο ένας στον άλλον και πολύ συχνά μοιράζονται μαζί μας απολαυστικά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους μέσω των social media. Σε πολλά από αυτά πρωταγωνιστούν και τα δύο τους παιδιά, η 11χρονη Λυδία και ο 3χρονος Νικήτας.

Ένα τέτοιο βιντεο ανέβασε πριν μερικές ώρες ο ηθοποιός. Ο μικρός Νικήτας έμαθε να προσεύχεται και ο Μάνος Παπαγιάννης κατέγραψε τον μπόμπιρα την ώρα που έλεγε το «Κύριε ελέησον»! Αμέσως μετά, ο γιος του ηθοποιούς άρχισε να χοροπηδάει και να κλωτσάει την αδερφή του που καθόταν ακριβώς δίπλα του!


https://www.instagram.com/p/CBSaSWGhqHI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μάνος Παπαγιάννης ανεβάζει αρκετά συχνά χιουμοριστικά βιντεάκια στο Instagram του και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου και απόλαυσης.


https://www.instagram.com/p/B3ucK4DhCtc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια εξίσου απολαυστικές είναι και οι πιο τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά του, αν και αυτές δεν είναι πολλές. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved