Μαντώ Γαστεράτου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή φώτο με τον γιο της (pics)

Το μωράκι της είναι ο κόσμος όλος.

Μαντώ Γαστεράτου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή φώτο με τον γιο της (pics)

Η Μαντώ Γαστεράτου έγινε μαμά για πρώτη φορά στις αρχές του χρόνου.

Έκτοτε η ζωή της άλλαξε όπως και οι προτεραιότητές της.

«Έχουν αλλάξει όλα στη ζωή μου. Όταν έκανα παιδί, ένιωσα ότι ενηλικιώθηκα. Κάνω πιο ουσιαστικά και ρεαλιστικά όνειρα για το παιδί μου. Περιμένω να το δω να χαμογελάσει, να μπουσουλήσει, να περπατήσει. Απλά, αλλά ουσιαστικά πράγματα», είχε πει σε συνέντευξή της στο Secret.

Από τις πιο αγαπημένες της στιγμές είναι η πρωινή ρουτίνα με τον γιο της. Τα παιχνίδια, τα χάδια και οι αγκαλιές τις οποίες δεν χορταίνει.Η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει αρκετά insta story δείχνοντάς μας την αδυναμία που έχει στις πατούσες του και πόσο απολαμβάνει να του δίνει φιλιά.

madogasteratouroutina

« Κάθε μέρα το κοιτάζω, το φιλώ, το αγκαλιάζω, φροντίζω όλη την ημέρα και μόλις κοιμάται μου λείπει. Μετα περιμένω να ξυπνήσει για να νιώσω παλι τη ζέστη από το κορμάκι του πάνω μου, τη θεϊκή μυρωδιά του και τις δυό του θάλασσες να με κοιτούν ξανά! Δεν θέλω να ζητήσω κάτι άλλο απο τον Θεό... μόνο να είναι καλά!», είχε γράψει σε ένα από τα ποστ της η Μαντώ Γαστεράτου.


https://www.instagram.com/p/CAAHwqzg3Z9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βάφτιση

Ο μικρός, που είναι πέντε μηνών, θα πάρει το όνομα Γιώργος, όπως λένε τον πεθερό της και η βάφτιση πιθανόν να γίνει το φθινόπωρο.

«Λέμε να τον βαπτίσουμε τον Σεπτέμβριο στην Ανάβυσσο ή σε κάποια άλλη ενορία εκεί κοντά. Νονοί θα είναι ο κολλητός φίλος του άνδρα μου, Γιάννης Καρβέλας, και ο συνεργάτης μου και πολύ καλός μου φίλος Δημήτρης Καρέτζος», είχε αποκαλύψει στο Secret η πρώην Μις Ελλάς.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο της, αυτή όμως που είναι μαζί στο κρεβάτι και κοιμούνται αγκαλιά είναι χωρίς αμφιβολία από τις πιο όμορφες και πιο τρυφερές.

Δείτε την καθώς και διάφορες άλλες που κατά καιρούς έχει αναρτήσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved