Πέγκυ Σταθακοπούλου: Φωτογραφίζεται μετά από καιρό με την έφηβη κόρη της (pics)

'Εχει αλλάξει πολύ. 

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Φωτογραφίζεται μετά από καιρό με την έφηβη κόρη της (pics)

Η Χριστίνα, η κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου και του Αλέξανδρου Καλδή, είναι 16 ετών.

Η μοναχοκόρη της γιόρτασε τα γενέθλιά της στις 22 Φεβρουαρίου και η ηθοποιός της ευχήθηκε με τα πιο θερμά λόγια:

«16 χρόνια η ζωή μας όλη...ΕΣΥ όμορφή μας κορούλα...Νάσαι πάντα χαρούμενη και λαμπερή!!!?Η ζωή σου στο φως και την ευτυχία??Ο μπαμπάς και η μαμά???».


https://www.instagram.com/p/B82E0VoF1Qz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως έχει εξομολογηθεί, η κόρη της δεν ήρθε εύκολα στη ζωή της καθώς προσπαθούσαν με τον πρώην σύζυγό της για πάνω από 7 χρόνια να αποκτήσουν παιδί.

Όμως, μετά από πολλές προσπάθειες και θεραπείες, η κόρη τους γεννήθηκε την πιο κατάλληλη στιγμή και είναι ό,τι σημαντικότερο έχει συμβεί στη ζωή της.

Παρότι έχει χωρίσει με τον Αλέξανδρο Καλδή μετά από 15 χρόνια γάμου, η σχέση τους παραμένει άριστη.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», είχε μιλήσει με τα πιο θερμά λόγια για τον πρώην σύζυγό της:

«Η σχέση μου δεν τον άνδρα μου είναι μια πολύ ισχυρή σχέση ζωής. Πολλά ζευγάρια περνάνε φάσεις που χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν εκείνοι και η σχέση τους. Δεν θα χαρακτήριζα την σχέση μου μαζί του έναν κλειστό κύκλο».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κόρη της Χριστίνα, η οποία είναι η μεγάλη της αδυναμία. « Με την κόρη μου δεν μοιάζουμε εξωτερικά, δεν ξέρω καν αν μοιάζουμε σαν χαρακτήρες, αλλά οι ψυχές και τα θέλω μας συναντιούνται ανά δέκατα του δευτερολέπτου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε την πιο πρόσφατη φωτογραφία της ηθοποιού αγκαλιά με την κόρη της καθώς και αρκετές από το παρελθόν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved