Μαρία Κορινθίου: Δείτε την κούκλα κόρη της με μπικίνι – Θα πάθετε πλάκα (pics)

Μεγάλωσε η Ισμήνη.

Μαρία Κορινθίου: Δείτε την κούκλα κόρη της με μπικίνι – Θα πάθετε πλάκα (pics)

Η μοναχοκόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη είναι πια ολόκληρη κοπέλα.

Παρόλο που οι γονείς της αποφεύγουν να δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες της, η Μαρία Κορινθίου έκανε μια εξαίρεση και με αφορμή την πρόσφατη εξόρμησή τους στη θάλασσα, ανέβασε σε Insta story την Ισμήνη.

Το 11χρονο κορίτσι φοράει ένα πολύ όμορφο μαγιό και χοροπηδάει στην άμμο. «Το γοργονομαϊμουδάκι μου» ήταν το τρυφερό σχόλιο της γνωστής ηθοποιού.

Η Ισμήνη έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια . Ψήλωσε, μάκρυναν τα μαλλιά της και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι μοιάζει πολύ στη μητέρα της.

Το σίγουρο είναι ότι η ηθοποιός της έχει μεγάλη αδυναμία. Με αφορμή τα γενέθλιά της τον Νοέμβρη του 2019 είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Πριν 11 χρόνια μου έδωσες μια μεγάλη ευλογία.....να λέγομαι μαμά...να είμαι η μαμά σου.... μεγαλώσαμε μαζί Ισμηνού μου! 11 χρόνια .... 11 χρόνια και μου φαίνεται σαν εχθες....11 χρόνια δίπλα σου, πλάι σου, συνέχεια μαζί... και όσο σε βλέπω να μεγαλώνεις, βλέπω ένα πλάσμα συμπονετικό, δίκαιο, με απίστευτη αγάπη για τα πάντα γύρω του και τρελιάρικο. Είσαι όλη μου η ζωή...τα πάντα για εσένα .... Χρόνια πολλά Ισμηνου μου! Σε αγαπάωωωωωωωω».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την Ισμήνη με μαγιό καθώς και άλλες φωτογραφίες ου έχει δημοσιεύσει η μητέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved