Θάνος Πετρέλης: Η μικρή του κόρη είναι απλά πανέμορφη (pics)

Το διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά με την ανάρτηση στο Instagram που έκανε.

 

Θάνος Πετρέλης: Η μικρή του κόρη είναι απλά πανέμορφη (pics)

Ο Θάνος Πετρέλης είναι πατέρας τριών κοριτσιών. Με τη σύζυγο του Σοφία Μοσχοπούλου είναι μαζί πάνω από 24 χρόνια και παραμένουν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

O γνωστός τραγουδιστής έχει πει σε συνέντευξή του στο Λοιπόν ότι εκείνο που τους δένει μετά από τόσα χρόνια σχέσης είναι «αγάπη, εκτίμηση, υποχωρητικότητα όταν χρειάζεται... έχουμε παιδιά. Υπάρχει έρωτας, αλλά μετά από κάποια χρόνια αλλάζει μορφή, δεν είναι η καψούρα στην αρχή της σχέσης. Τις περισσότερες υποχωρήσεις τις έχει κάνει η Σοφία, γιατί και μόνο η φύση της δουλειάς που κάνω, η νύχτα... οι θαυμάστριες... ο κόσμος...».

Όσο για το αν υπήρξε δύσκολη στιγμή στον γάμο τους ήταν κατηγορηματικός: «Όχι, δεν έχει υπάρξει ποτέ στιγμή να μας κάνει να πούμε ότι δεν πάει άλλο. Είναι ευνόητο να υπάρξει τσακωμός, αλλά μέχρι εκεί, τίποτα περισσότερο, ούτε καν σαν απειλή».

Η οικογένειά του

Η Αγάπη, η Σήλια και η Ζένια είναι οι τρεις υπέροχες κόρες του. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες τους και εκείνο που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο είναι τα πανέμορφα μάτια που έχουν όλες τους.


https://www.instagram.com/p/B_K9CTipnQm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ως μπαμπάς αφιερώνει πολύ χρόνο στο μεγάλωμα των παιδιών του. «Το ωράριο των τραγουδιστών βολεύει περισσότερο, γιατί δουλεύουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται. Είμαι ευλογημένος, είμαι πολύ καλά, δεν αντιμετώπισα δυσκολίες. Επαγγελματικά, στην πορεία της 20ετίας, το πρόσημο είναι παραπάνω από θετικό» ανέφερε στην ίδια συνέντευξη.

Δεν ξέρουμε αν έχει λίγη περισσότερη αδυναμία σε μία από τις κόρες του, πρόσφατα όμως ανέβασε σε insta story την μικρή του Ζένια και πραγματικά είναι μια γλύκα.

Όλες οι κόρες του είναι πολύ όμορφια κορίτσια, όμως η μικρή και λόγω ηλικίας, θα κλείσει τα πέντε τον Σεπτέμβρη, κερδίζει τα βλέμματα.

Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας βλέποντας φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved