Σίσσυ Χρηστίδου: Δείτε ποιες είναι οι μάχες που δίνει ο γιος της στο σπίτι μέχρι να πάει σχολείο

Πώς περνά το χρόνο του;

Σίσσυ Χρηστίδου: Δείτε ποιες είναι οι μάχες που δίνει ο γιος της στο σπίτι μέχρι να πάει σχολείο

Επιστρέφουν στα θρανία από 1η Ιούνη και οι μαθητές του Δημοτικού. Μετά από περίπου τρεις μήνες θα ξαναβρεθούν στις σχολικές αίθουσες κάτω από λίγο διαφορετικές συνθήκες αυτή τη φορά.

Αρκετοί γονείς έχουν αποφασίσει να στείλουν κανονικά τα παιδιά τους στο σχολείο κατανικώντας φόβους και ανησυχίες για το πώς και αν θα μπορέσουν να προφυλαχθούν οι μαθητές παρά τα μέτρα.

Μεταξύ αυτών των γονιών είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της να είναι πεσμένος στο πάτωμα και να παίζει με τα παιχνίδια του.

«Οι τελευταίες μας μάχες μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία ☺️», έγραψε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια.


https://www.instagram.com/p/CAsEoMOgaYh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γενικά δεν συνηθίζει να δημοσιεύσει πολύ συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της, τον Φίλιππο και τον Μάικ ( Μιχαήλ - Αγγελος), παρότι η ίδια λατρεύει τα social media.

Όλο το διάστημα της καραντίνας η Σίσσυ Χρηστίδου, ανέβαζε αρκετά βίντεο στο Instagram και μόνο σε μερικά από αυτά ήταν τα παιδιά της, κυρίως όταν μαγείρευαν μαζί της.

Επίσης, έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα ταξίδια που συνήθιζαν να κάνουν προ καραντίνας στο εξωτερικό, όπως από το Λονδίνο και το Παρίσι ( τα πιο πρόσφατα).

Ο Φίλιππος και ο Μάικ μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους παρά τη διαφορά ηλικίας και στις φωτογραφίες που δημοσιεύσει η μαμά τους, αποφεύγοντας να δείξει τα χαρακτηριστικά τους, οι ομοιότητες στην εξωτερική εμφάνιση, είναι μεγάλες.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες των παιδιών της που έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved