Φλορίντα Πετρουτσέλι: To παιδικό δωμάτιο του γιου τους είναι φανταστικό

Η καθημερινότητά της έχει αλλάξει μετά και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: To παιδικό δωμάτιο του γιου τους είναι φανταστικό

Μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο διανύει η Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία στις 19 Μαϊου γέννησε το γιο της.

Πολύ πριν μπει στο μαιευτήριο είχε φροντίσει να είναι όλα έτοιμα για τον πρίγκιπά της. Μάλιστα μας είχε δώσει μια γεύση από τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, δημοσιεύοντας αυτή τη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/B_4GCAfpn6H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως βλέπετε τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το γκρι , το σιέλ και το κίτρινο.

Το όνομα του μικρού και η νονά

Ο γιος της Φλορίντας Πετρουτσέλι και του Άρη Γούτου, θα πάρει το όνομα Κωνσταντής, όπως λένε τον πατέρα του συζύγου της. Αυτό αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day ενώ νονά θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη.

Η γλυκιά μανούλα μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη είπε ότι πήρε 7 κιλά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, όμως δεν αγχώνεται πώς θα τα χάσει.Εκείνο που την προβλημάτιζε ήταν πώς θα αντιμετώπιζε η κόρη της Μαίρη τον ερχομό του νεογέννητου αδελφού της.

Πλέον η παρουσιάστρια προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της με τα δύο μικρά παιδιά ενώ με την πρώτη ευκαιρία αναρτά φωτογραφίες στο Instagram από την νέα της καθημερινότητα. Η ίδια έχει δημοσιεύει στιγμιότυπα τόσο μέσα από το μαιευτήριο όσο και από τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από το παιδικό δωμάτιο του γιου της καθώς και μετά τη γέννησή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved