Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της (pics)

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την γέννηση του δεύτερου μωρού της έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι πριν από μερικα λεπτά. 

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της (pics)

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Πριν από τρεις μέρες έγινε για δεύτερη φορά μαμά και όπως δήλωσε η ίδια χθες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι καλά και πολύ χαρούμενη.

«Είμαι πολύ καλά. Νίωθω μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να γυρίσω βέβαια σπίτι, γιατί έχω ακόμη ένα μπεμπάκι που με περιμένει. Ανυπομονώ πώς θα αντιδράσει η κόρη μου, όταν πάμε σπίτι με τον μπέμπη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο νεογέννητος Kωνσταντής, είναι το δεύτερο παιδί για την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, Άρη Γούτο, και πριν από λίγο η Φλορίντα Πετρουτσέλι μοιράστηκε μαζί μας την πρώτη του φωτογραφία.

«Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας» σχολιάσε, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε το γιατρό και το μαιευτήριο για τη βοήθειά τους, αλλά και τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που της έστειλαν.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη λίγο μετά τον τοκετό και βλέπουμε την ίδια τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια με τον γιο της και τον σύζυγό της πάντα στο πλευρό της.

98334954 237325361023384 8150330825548316496 n

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέβαζε φωτογραφίες καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και η τελευταία που μοιράστηκε μαζί μας πριν γεννήσει ήταν εκείνη στο παιδικό δωμάτιο του νέου μέλους.

Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες της παρουσιάστριας πριν τον τοκετό στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved