Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απίστευτη νέα φωτογραφία με το μωρό και την κόρη της αγκαλιά (pics)

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό στο σπίτι είναι οι ωραιότερες που είδαμε σήμερα!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απίστευτη νέα φωτογραφία με το μωρό και την κόρη της αγκαλιά (pics)

Λίγες μέρες μετά τον τοκετό και την επιστροφή στο σπίτι, η όμορφη μαμά δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό και την κόρη της.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της βιώνει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, καθώς έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της πριν μερικές μέρες.

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Άρη Γούτο, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Κωνσταντής, από τον πατέρα του Άρη Γούτου και όπως αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day, η νονά του μωρού της Φλορίντας Πετρουτσέλι θα είναι η Ελεόνώρα Μελέτη.

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Την πρώτη φωτογραφία του μωρού την είδαμε πριν λίγες μέρες μέσα από την οποία η Φλορίντα ανακοίνωνε και επίσημα πια, ότι έφερε στον κόσμο το μικρό της αγγελούδι.


https://www.instagram.com/p/CAerAW8H52J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η οικογένεια μας μεγάλωσε και είμαστε ευγνώμονες που όλα πήγανε καλά και επιτέλους έχουμε τον μικρούλη μας μαζί μας ?‍?‍?‍? Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσάς για τις αμέτρητες ευχές που μου γράψατε.», σχολίασε.

Η πρώτη φωτογραφία στο σπίτι

Η Φλορίντα, αν και είχε επιστρέψει στο σπίτι όταν έκανε την παραπάνω ανάρτηση, προτίμησε να μας δείξει την πρώτη φωτογραφία του μωρού μέσα από το μαιευτήριο. Σήμερα όμως, έξι μέρες μετά την πρώτη φωτογραφία του μικρούλη, αποφάσισε να μας δείξει πώς καταφέρνει να κρατά στην αγκαλιά της δυο παιδιά.

Ευτυχισμένη μαμά η Φλορίντα, η αγκαλιά της είναι γεμάτη ευτυχία και αυτό φαίνεται και στο πρόσωπό της. «Gli amori di mamma?‍?‍? #mybabies #happyhouse #love», σχολίασε και αμέσως τα σχόλια έπεσαν «βροχή» από τους θαυμαστές της.

Δείτε τις υπέρχες φωτογραφίες που δημοσίευσε παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved