Οι Barbie της καραντίνας: Οι αγαπημένες κούκλες την εποχή του κορονοϊού

Γυναίκα δημιουργεί απίθανες και άκρως ρεαλιστικές δημιουργίες με κούκλες.

Οι Barbie της καραντίνας: Οι αγαπημένες κούκλες την εποχή του κορονοϊού

Εάν νομίζετε ότι μόνο τα παιδιά παίζουν με κούκλες, κάνετε λάθος. Κάποιοι ενήλικες λατρεύουν τις Barbie εξίσου και μία από αυτές είναι και η Tonya Ruiz, γνωστή στα social media και ως Grandma Gets Real.

H Tonya για χρόνια μάχονταν ενάντια στις Barbie καθώς πίστευε ότι είναι λάθος πρότυπο για τα μικρά κορίτσια εξαιτίας των αφύσικων αναλογιών τους και των υπερβολικά αδυνατών σωμάτων τους. Τα τελευταία χρόνια, η Mattel προσπαθεί να στηρίξει τη διαφορετικότητα και έχει λανσάρει πολλές και ιδιαίτερες κούκλες που θυμίζουν κάθε φυσιολογική γυναίκα. Στις τελευταίες της συλλογές έχουμε δει κούκλες χωρίς μαλλιά, με λεύκη, κούκλες αδύνατες, στρουμπουλές. Αυτήν την προσπάθεια εκτίμησε και η Tonya η οποία θεωρεί ότι πλέον οι Barbie είναι πολύ πιο ρεαλιστικές και της θύμισαν πόσο πολύ λάτρευε να παίζει και η ίδια με κούκλες όταν ήταν παιδί. Πλέον, ένα από τα αγαπημένα της χόμπι είναι να δημιουργεί σκηνικά για κούκλες που θυμίζουν στιγμές της πραγματικής ζωής.

Το τελευταίο της project το εμπνεύστηκε στην καραντίνα και φυσικά σχετίζεται με τον κορονοϊό και τις αλλαγές που έφερε η πανδημία στην καθημερινότητά μας.

Η Tonya «πάντρεψε» τις αγαπημένες κούκλες με αξεσουάρ και σκηνικά εμπνευσμένα από την καραντίνα και το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στην παρακάτω gallery είναι άκρως εντυπωσιακό.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @grandmagetsreal

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved