Υπέροχο! Μαμά & κόρη κάνουν απίθανες δημιουργίες με κιμωλία σε πεζοδρόμια της γειτονιάς τους (pics)

Στόχος τους, να φτιάξουν τη διάθεση των γειτόνων τους.

Υπέροχο! Μαμά & κόρη κάνουν απίθανες δημιουργίες με κιμωλία σε πεζοδρόμια της γειτονιάς τους (pics)

H Jan Riggings και η 13χρονη κόρη της, Olivia ανέκαθεν λάτρευαν την τέχνη της κιμωλίας, γνωστή και ως chalk art. Είναι μία από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες και την προ κορονοϊού εποχή, έπαιρναν μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς που γίνονταν.

Την περίοδο της καραντίνας, διαγωνισμοί και φεστιβάλ αναβλήθηκαν μέχρι νεοτέρας, η Jan και η Olivia όμως, βρήκαν άλλον τρόπο να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους. Μαμά και κόρη μετέτρεψαν τα πεζοδρόμια κοντά στο σπίτι τους σε καμβά και έφτιαξαν απίθανες τρισδιάστατες δημιουργίες με κιμωλίες.

«Όταν όλα τα φεστιβάλ άρχισαν να ακυρώνονται ή να αναβάλλονται, πραγματικά απογοητεύτηκα. Τότε, ήταν που αποφάσισα να αρχίσω να ζωγραφίζω τα πεζοδρόμια και τους δρόμους» είπε η Jan στο boredpanda.com

Η πρώτη δημιουργία μαμάς και κόρης ήταν ένα ασιατικό ψάρι. Από εκεί και έπειτα άρχισαν να ζωγραφίζουν όλο και πιο συχνά και όπως δήλωσε και η ίδια η μαμά, οι γείτονες λάτρεψαν τη δουλειά τους.

«Οι γείτονες έχουν αγαπήσει τις δημιουργίες μας. Συχνά μας στέλνουν μηνύματα για να μας ρωτήσουν τι ετοιμάζουμε τώρα ή μας στέλνουν δώρο χρώματα. Κάποιοι μας λένε ότι θα μας πληρώσουν κιόλας, αλλά δεν το κάνουμε για τα χρήματα όλο αυτό, απλά για να προσφέρουμε και εμείς όπως μπορούμε».

Όσο για το εάν σκοπεύουν να συνεχίσουν αυτήν τους την ενασχόληση την μετά καραντίνας εποχή, η Jan δήλωσε ότι το θέλουν πολύ, αλλά ίσως να μην έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν τόσο συχνά όσο τώρα.

Δείτε τις απίθανες δημιουργίες τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: Instagram @janrigginsart

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved