Απίθανα σκίτσα περιγράφουν πώς είναι η καθημερινότητα με ένα δίχρονο (pics)

Δημιουργός τoυς μία μαμά με φαντασία και ταλέντο.

Απίθανα σκίτσα περιγράφουν πώς είναι η καθημερινότητα με ένα δίχρονο (pics)

Το να είσαι γονιός είναι δύσκολο. Το να είσαι γονιός ενός δίχρονου παιδιού, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Στην Αμερική, η έκφραση που χρησιμοποιείται για να περιγράψουν τα δίχρονα παιδιά είναι «terrible two's» και δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά αρχίζουν να μαθαίνουν τον εαυτό τους, να ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους και να μαθαίνουν να συνυπάρχουν με τον τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοντινό τους περιβάλλον. Η γκρίνια, η σκανδαλιά, η τρομερή υπερένταση, ο εγωισμός, το κλάμα και ο εκνευρισμός είναι αναπόφευκτα και όσοι είστε γονείς με παιδιά σε αυτήν την ηλικία, όλα τα παραπάνω είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

Η Anastasiya Lykova είναι μαμά ενός δίχρονου αγοριού και βρίσκεται και η ίδια σε αυτήν την κατάσταση. Εκτός όμως από μαμά, η Anastasiya είναι καλλιτέχνης και μέσα από τις δημιουργίες της περιγράφει την καθημερινότητα με τον γιο της με άκρως χιουμοριστικό τρόπο.

Δείτε τα σκίτσα της στην gallery που ακολουθεί. Σίγουρα θα σας θυμίσουν στιγμές και από την δική σας καθημερινότητα στο σπίτι.

Πηγή: Instagram @real.nastya

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved