Στέλιος Κρητικός: Το ωραιότερο χαμόγελο του κόσμου το έχει η κόρη του, Κόμησσα (pics)

Η κόρη του Στέλιου Κρητικού είναι σκέτη γλύκα!

Στέλιος Κρητικός: Το ωραιότερο χαμόγελο του κόσμου το έχει η κόρη του, Κόμησσα (pics)

Ο Στέλιος Κρητικός, από την πρώτη στιγμή που δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης του, Κόμησσας, τρέλανε το Instagram και όχι άδικα.

Πρόκειται για ένα απίστευτο πλάσμα, ένα μελαχρινό αγγελούδι με ένα τεράστιο χαμόγελο, που μας δείχνει ότι είναι η πηγή της χαράς και της ζωής.

Σε κάθε φωτογραφία η Κόμησσα χαμογελάει και μαζί της χαμογελάμε και εμείς κάθε φορά που τη βλέπουμε. Αγνό, πηγαίο χαμόγελο που διώχνει οποιαδήποτε σκοτούρα μακριά. Φαίνεται ότι τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεση του Στέλιου Κρητικού, κι αν κάποια στιγμή συμβεί, σίγουρα η κόρη του με ένα χαμόγελό της και μια αγκαλιά θα διώξει ο,τιδήποτε μακριά.


https://www.instagram.com/p/B_FB-FzpVnf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες, Δευτέρα 1 Ιουνίου, ήταν πρώτη μέρα στο σχολείο για πολλά παιδιά. Μαζί με αυτά επέστρεψε και η Κόμησσα. Πριν μπει όμως στο σχολείο, αγκάλιασε και φίλησε με χαρά τον μπαμπά της. Το στιγμιότυπο δημοσίευσε ο ίδιος ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Έχει επαληθευτεί Πρώτη μέρα στο σχολείο και αντί για καλό χειμώνα λέμε καλό καλοκαίρι !!! Η βροχή πάλι δίπλα μας μας κρατάει το χέρι !!! Καλό μήνα να έχουμε !!! Ζούμε μεγάλες στιγμές !!! Υ.Γ. Αγκαλιά !!! Ότι πιο ιερό , αληθινό και σπάνιο στις μέρες μας !!! Συνεχίζουμε , μένουμε ασφαλείς !!! #menoumeasfaleis #komissa #life #love #children #dotter #school #1 #june».


https://www.instagram.com/p/CA5d_YfJtDe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, η Κόμησσα για ακόμη μια φορά, «σκάει» ένα υπέροχο χαμόγελο στον μπαμπά της λίγο πριν επιστρέψει στην αίθουσα του σχολείου της.

Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία, μαζέψαμε όλα τα στιγμιότυπα που βρήκαμε στον προσωπικό λογαριασμό του Στέλιου Κρητικού στο Instagram, και σας παρουσιάζουμε τα ωραιότερα χαμόγελα της Κόμησσας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved