Νόνη Δούνια: Ο γιος της έχει γενέθλια και του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο (pics)

Έγινε 15 ετών.

Νόνη Δούνια: Ο γιος της έχει γενέθλια και του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο (pics)

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τη Νόνη Δούνια. Ο γιος της Στάθης έχει τα γενέθλιά του, γίνεται 15 ετών.

Ο μοναχογιός της γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 2005 αλλάζοντας τη ζωή της. Η βουλευτής της ΝΔ, νωρίς το πρωί έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας το εξής:

«2/6/2005➡️2/6/2020❤️15 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Εσύ και η αδερφή σου μου διδάσκετε καθημερινά πως να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι η ζωή σου να είναι γεμάτη χαμόγελα, να είσαι υγιής, να αγαπάς, να συγχωρείς, να δίνεις, να σέβεσαι, να ταξιδέψεις όλο το κόσμο! Happy 15th birthday @_stathiiis_».


https://www.instagram.com/p/CA6t9pDn562/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Νόνη Δούνια έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Κυριάκο Μουρατίδη . Μάλιστα τον περασμένο Σεπτέμβρη γιόρτασαν 15 χρόνια γάμου.

«15 χρόνια! Δεκαπέντε χρόνια γεμάτα αγάπη, έρωτα, σεβασμό, θαυμασμό, μοναδικές στιγμές, ανεπανάληπτες εμπειρίες. Μαζί στα ωραία, στα εύκολα αλλά προπαντός στα δύσκολα, σε εκείνα που κάνουν την σχέση ακόμα πιο δυνατή!», όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει σε ένα post της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 και το 2005 ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ο Στάθης και ένα χρόνο μετά, γεννήθηκε και η κόρη του, η Ζαφειρία (Ρία).

Με τον σύζυγό της έχουν καταφέρει να βρει τις ισορροπίες τους και να αναπτύξουν μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους αλλά και με τα παιδιά τους.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις καλύτερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved