Φωτεινή Αθερίδου: Δείτε τι έκανε και κατατρόμαξε ο γιος της (vid+pics)

Ο μικρούλης ξέσπασε σε κλάματα.

Φωτεινή Αθερίδου: Δείτε τι έκανε και κατατρόμαξε ο γιος της (vid+pics)

Τα μωρά είναι απρόβλεπτα. Ενθουσιάζονται αλλά και τρομάζουν με τα πιο απλά πράγματα.

Αυτό διαπίστωσε χθες από πρώτο χέρι και η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου.

Την ώρα που καθόταν με τον γιο της, Θοδωρή junior, στον καναπέ σκέφτηκε να του φουσκώσει ένα μπαλόνι και να το αφήσει μπροστά του να ξεφουσκώσει. Τα περισσότερα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας τρελαίνονται με αυτό το …αυτοσχέδιο παιχνίδι. Σωστά;

Όχι όμως ο γιος της, ο οποίος κατατρόμαξε τόσο πολύ που ξέσπασε σε κλάματα.

«Ορκίζομαι νόμιζα ότι θα γελάσει , μη με μαλώνετε…» έγραψε η Φωτεινή Αθερίδου στο Instagram όπου δημοσίευσε το βίντεο. Δεν πίστευε ότι το μωρό της θα τρόμαζε τόσο πολύ.



Είναι η δεύτερη φορά που η ηθοποιός μας δείχνει ολοκάθαρα το πρόσωπο του γιου της. Συνήθως απέφευγε να τον δείχνει επιλέγοντας φωτογραφίες που δεν φαινόταν σχεδόν ποτέ τα χαρακτηριστικά του.

Η αρχή έγινε πάλι με βίντεο αλλά με πρωταγωνιστή τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα ο οποίος τάϊζε τον μικρό Θοδωρή τραγουδώντας του με ψεύτικη γυναικεία φωνή. Κάθε φορά που του τραγουδούσε, ο μικρός γύριζε από την άλλη το κεφάλι του.



Η Φωτεινή Αθερίδου λατρεύει να μοιράζεται στιγμές της νέας της καθημερινότητάς στα social media και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα το χιούμορ της το οποίο δεν την εγκαταλείπει ούτε όταν έχει μια κουραστική μέρα λόγω του γιου της.

Στην gallery που ακολουθεί θα το διαπιστώσετε κι εσείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved