Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θα πάθετε πλάκα με τη νέα φωτογραφία των τριών παιδιών της (pics)

Από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θα πάθετε πλάκα με τη νέα φωτογραφία των τριών παιδιών της (pics)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια εργαζόμενη μαμά που προσπαθεί να τα προλάβει όλα.

Όπως έχει πει στο παρελθόν, αισθάνεται τυχερή γιατί η εκπομπή της στον Alpha «Happy Day» είναι τις ώρες που οι κόρες της βρίσκονται στο σχολείο.

Όταν επιστρέφουν, είναι συνήθως στο σπίτι και μπορούν να είναι μαζί για το υπόλοιπο της ημέρας.

Η όμορφη παρουσιάστρια περνάει πολύ χρόνο με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη αλλά και με τον μικρό Ιωάννη – Εφραίμ. Είναι μια κλασσική μαμά που θα παίξει μαζί τους, θα μαγειρέψουν όλοι μαζί και θα βγουν τις βόλτες τους.

Από τώρα περιμένει με ανυπομονησία το καλοκαίρι αλλά και τη στιγμή που θα αναχωρήσουν για τις διακοπές τους στην αγαπημένη της Πάρο.

Μέχρι τότε φροντίζει να περνάει όσο καλύτερα γίνεται με την οικογένειά της. Χθες μάλιστα δημοσίευσε μια όμορφη φωτογραφία που είναι με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και ευχήθηκε σε όλους καλό Σαββατοκύριακο

«Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. ?#withMyman #family #weekendmode»


https://www.instagram.com/p/CAz9FToD6V-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή όμως που πραγματικά ξεχώρισε ήταν η φωτογραφία των τριών παιδιών της. Κάθονται όλα στο γρασίδι, τα κορίτσια φορούν όμορφα καπέλα και έχουν στη μέση τον μικρό αδελφό τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει καλύψει τα πρόσωπά τους με καρδούλες, καθώς αποφεύγει να δείχνει τα χαρακτηριστικά τους. Να σημειώσουμε ότι είναι από τις λίγες φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφία και με τα τρία παιδιά της μαζί.

Δείτε την στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved