Κι όμως αυτό το κοριτσάκι είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός - Την αναγνωρίζετε; (pics)

Τη φωτογραφία αυτή ανέβασε η ίδια η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Κι όμως αυτό το κοριτσάκι είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός - Την αναγνωρίζετε; (pics)

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Την έχουμε απολαύσει σε πολλές ελληνικές σειρές από τη δεκαετία του '90 και έπειτα και έχει ξεχωρίσει, όχι μόνο για το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και για το πηγαίο χιούμορ και την αυθεντικότητά της.

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media. Οι περισσότερες αναρτήσεις της σχετίζονται με τις δύο μεγάλες της αγάπες, το θέατρο και τις γάτες, αλλά πολύ συχνά ανεβάζει και δικές της φωτογραφίες από το παρελθόν.

Ο λόγος για την ταλαντούχα και πολύ δημοφιλή, Τζόυς Ευείδη που φέτος τη βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά «Το καφέ της Χαράς» στο ρόλο της νέας δημάρχου.

eveidi mesa

Πριν από μερικές ημέρες, η ηθοποιός ανέβασε μία δική της παιδική φωτογραφία που πραγματικά είναι αγνώριστη. Όσο για το σχόλιό της, αυτό ήταν «Είδωλο των 70ies ...η καλτσα πανω από την μπότα (άποψη) και περιοδικό με τον Αλ Μπάνο !!!!»

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, έπεσαν βροχή.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία που έχει μοιραστεί μαζί μας κατά καιρούς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved